Први фотографије Каили Дзхеннер и њен нови дечко Тревис Скот

19-годишња Килие Јеннер је однео месец данарепера Таига и "претворити нову романсу". Изабрани представник породице Кардасхиан постао је још један репер 24-годишњи Травис Сцотт.

Истинске гласине

Пре недељу дана трачеви су почели причати о Килиејевом романуЈеннер са музичарком Трависом Скотом, потезом на који су се млади људи дружили на музичком фестивалу Цоацхелла. Истовремено, наводно су се понашали као пар, а не пријатељи.

Килие и Травис држе руке, загрли ивиђени су за љубљење. Истовремено, нису имали никакве чињенице којима се потврђује роман млађе сестре Ким Кардасхиан и црног хип-хоп извођача. Док су папараци покушали направити вруће снимке, љубавници су нестали са својих сочива.

Спортске активности

Сада је ситуација јасна, медији имајузаједничке слике голубова. У уторак, Сцотт и Јеннер су изашли на састанак у посети кошаркашкој утакмици у Хјустону, посматрајући преокрет у четвртини финала НБА плаиоффа у западној конференцији.

Килие, у врећој мајици од цигле боје и раширене фармерке, седео је са својим дечком у првом реду.

Килие Јеннер и Травис Сцотт

Килие Јеннер и Травис Сцотт

Слика Килие Јеннер и њен нови дечко Травис Сцотт

Килие Јеннер и репер Травис Сцотт

После појављивања фотографија пара на мрежи, још су се појавиле њихове слике са Цоацхелла.

Сцотт и Јеннер на фестивалу Цоацхелла

Сцотт и Јеннер на фестивалу Цоацхелла

Сцотт и Килие Јеннер на фестивалу Цоацхелла

види
  • Возмутителнитси мир Кендалл и Каили Дзхеннер објавио провокативну линију мајица!
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности
  • Килие и Кендалл Јеннер прославили су Дан оца са Цаитлин Јеннер

Љубавни троугао

Као што је Травис рекао пријатељу, репер је дугоКао, Килие. Његова симпатија према девојци траје неколико година и сваке године постаје јача. Музичар није био неактиван, већ је покушао да привуче пажњу непрекидне лепоте, али сви његови покушаји били су узалудни, јер је Јеннерово срце окупирао Таига. Сазнавши да је након другог скандала, Килие и њен дечко побегли, Травис је учинила све што је могла да је учини девојком и то је урадио.

Килие Јеннер и репер Таига

Килие Јеннер и репер Таига