Ронда Роузи је требало да се уда Травис Бровн

Најпопуларнија жена џудока на свету30-годишња Ронда Росие, која сада није само спортиста, већ и глумица, одлази на олтар са својим дечком 34-годишњи борац ММА Травис Браун, извјештава стране медије.

Понуда руке и срца

Пар спортиста Ронда Росие и Травис Бровн, након двогодишње романце, одлучили су се удати. Речено му је о веома срећној тешкој категорији.

Браун је назвао своју вољену у браку током свог животаромантичан одмор у Новом Зеланду, пре путовања, припрема прстен са сјајним дијамантом. Према Травису, дуго се није усудио да призна, пише свечан говор, али када је видио спектакуларни пејзаж близу водопада, схватио је да је ово мјесто. На једном колену, младожења је замолио Рхонда да постане његова супруга и мајка његове деце.

Травис Бровн

Травис Бровн

Росие је потврдила да је она невеста,рекавши да неће тријумфирати. У њеним сновима налази се мрачна породична вјенчања без непотребних украса, након чега ће једноставно ићи у ресторан да прослави догађај с њеним блиским људима.

Ронда Росие

Ронда Росие

Слатки пар

Пре неки дан, Росие и Бровн, који су летели кући,ударио папараззи објектив. Голубови су сијали срећом. Родна, обучена у дугачку хаљину с полка тачкама са високим резовима на странама у обућама на стилетима, била је врло женствена.

Поносно је приказала прстен платине и дијаманата који су заслепљени на левој руци.

Ронда Росеи и Травис Бровн

Ронда Росеи и Травис Бровн

Ронда Росие

види
  • Радним данима богатих и познатих модела у Инстаграму
  • Бен Аффлецк је признао да је завршио лечење зависности од алкохола
  • Колико је стар Арнолд Шварценегер?

Додајте после последња два пораза у рингубивши УФЦ шампион и бронзани медалист на Олимпијади у Пекингу у џуду направио је паузу у својој спортској каријери и постао активнији у глуми. Публика је то видела на сликама "Тхе Екпендаблес 3", "Фаст анд Фуриоус 7", серија "Тхе Блинд Спот".

Ронда у криминалној драми НБЦ канала "Блинд Спот"

Ронда у криминалној драми НБЦ канала "Блинд Спот"

Ронда са УФЦ првенственим појасом

Ронда са УФЦ првенственим појасом