Ћерка Дзхеи Ло и Алексе Родригеса изгледају као сестре

Џенифер Лопез дели са претплатницимаФотографија, на којој су отприлике две девојке, оне су сличне да могу бити сестре. Била су њена 9-годишња ћерка Емма и дванаестогодишња ћерка Алекса Родригуеза Наташа.

У корацима од седам миља

Јеннифер Лопез и Алек Родригуез, којиСастати се месец и по, одлучио је да постави рекорд у развоју односа. Певач и играч бејзбол проводе сваку слободну минуту и ​​активно се упознају. Пре неки дан љубавници су представили своје ћерке, који су се добро снађали.

Јеннифер Лопез и Алек Родригуез

Јеннифер Лопез и Алек Родригуез

Џенифер је упознао Алек са мајком

Џенифер је упознао Алек са мајком

Као две капи воде

На рачуну Лопез Инстаграм се појавио свежФотографија две девојке које су врло сличне по изгледу. Ако је са идентификацијом најмлађе девојчице, певачини навијачи нису имали никаквих проблема - она ​​је била њена кћерка Емма, а онда је морала да се бави старијим.

Кћи Јеннифер Лопез и Алек Родригуез

Кћи Јеннифер Лопез и Алек Родригуез

У почетку су сви мислили да је то нека врстарелативна звездани Лопес породица, јер је девојка на слици (са мало корекције за старост) су слични, као деца истих родитеља. Навијачи Дзхеи Ло су шокирани сазнањем да је друга девојка држи на леђима Емма - ћерка Јеннифер дечко Алекс Родригез Натасха, који је рођен му је својој бившој супрузи Синтија Скертис.

Лопез са близанцима Емма и Мак

Лопез са близанцима Емма и Мак

Алек Родригуез са ћеркама Наташа и Елла

Алек Родригуез са ћеркама Наташа и Елла

види
  • Дзхеннифер Лопес и Алекс Родригес: нови детаљи из живота звезда у новом интервјуу
  • Дзхеннифер Лопез хода на Хамптонсу са Алексом Родригесом и децу
  • Француски одмор Дзхеннифер Лопез и Алекса Родригеса

Додајте проширене породице прошлог викендаУ саставу Јаи Лава, Алек Родригуез и њихова дјеца Емма, Мак, Наташа и Елла у Доминиканској Републици, овдје су заједно срећно прославили Ускрс. Пријатељску компанију посетили су бивши супруг Јеннифер и отац њених близанаца Марк Антхони, који су се добро дружили са Алеком.

Ловерс у Доминиканској Републици

Ловерс у Доминиканској Републици