Цхарлизе Тхерон појавио се на премијери "Фаст анд Фуриоус 8" у рукама Вин Диесел

Цхарлизе Тхерон и Вин Диесел, који су радилиједан пројекат, постао је много ближи након што је снимао "Фаст анд Фуриоус 8" и није оклевао да прихвати на црвеном тепиху на берлинској премијери новог дела медијске франшизе.

У рукама колеге

У уторак су звезде "Фаст анд Фуриоус 8" Цхарлизе Тхерон и Вин Диесел одлетели у Берлин како би вечерас представили свој филм немачкој публици, коју је одушевио стилски и ослобођен пар.

Вин Диесел и Цхарлизе Тхерон представили су Форсаге 8 у Берлину

Вин Диесел и Цхарлизе Тхерон представили су "Фаст анд Фуриоус 8" у Берлину

За догађај, Тхерон, који је погледаоДобро, испада килограма регрутовани да ради на слици "Тулли", изабрао је луксузну корсета хаљину са тече сукња ауторство слоноваче Диор Хауте Цоутуре и црне сандале са штиклама и постао, без претјеривања, краљица премијере. Дизел се појавио испред састављеног у кожној јакни и чизмама.

Цхарлизе Тхерон

Цхарлизе Тхерон

 Вин Диесел у Берлину

Вин Диесел

Пре новинара, глумци су представили прави схов,загрлити, пољубити, вртети и плесати пред сочивима. Гледајући на понашање Цхарлизеа и Вина, који је под сценарију имао више од једном да се љуби на сету "Форсаге 8", било је немогуће приметити да се оне налазе једно другом.

Цхарлизе Тхерон и Вин Диесел

Цхарлизе Тхерон и Вин Диесел

Глумци Цхарлизе Тхерон и Вин Диесел

Вин Диесел и Цхарлизе Тхерон у Берлину

Цхарлизе Тхерон и Вин Диесел на црвеном тепиху

Дуо Цхарлизе Тхерон и Вин Диесел

Само пријатељство

Госсипс, гледајући кофер Тхерон и Диесел,сећао се да глумац зна како да повеже романе. Имао је везу са Мишелом Родригуезом, који је почео да пуца на "Фаст анд тхе Фуриоус", такође се састао са Павелом Харкобковом, са којим је радио на филму "Три Кс-е". Вин је породични човек, иако није званично удата. Већ десет година живи грађански брак са моделом Паломо Јименез, који је родио троје деце.

Вин Диесел и Палома Јименез

Вин Диесел и Палома Јименез

види
  • Цхарлизе Тхерон у новом интервјуу: борба са девојком, интересовање за зла и сећања на први пољубац
  • Цхарлизе Тхерон дозвољава свом сину да користи кармин
  • Роман Цхарлизеа Тхерона са моделом Габријел Аубреи

Додали ћемо, у домаћој кутији блокбустер ће се појавити следеће недеље 13. априла.