Дзхеннифер Лопез увела Алекса Родригеса његовој мајци

Шта год да инсидерс кажу, ЏениферЛопез гради далекосежне планове за свог новог дечка Алека Родригуеза. Глумица је учинила веома значајан корак за себе, упознајући бејзбол играча са својом мајком Гуадалупе Родригуезом.

Прођите троје

Супротно разговорима које је Џенифер Лопезчесто свађа са својим новим дечком Алексом Родригуезом, љубавници се и даље упознају. Прошле недеље папараци су ухватили слатког пара на улицама Њујорка. Компанијски голубови су били мајка пјевачице Гуадалупе, која је, инцидентно, исто име са својим потенцијалним зетом - Родригуезом.

Џенифер и Алекс су држали руке и изгледали задовољни и срећни. Осмех није оставио лица, без речи било је схваћено да уживају у цанди-боукует период њиховог односа.

Јеннифер Лопез и Алек Родригуез

Јеннифер Лопез и Алек Родригуез

Ловерс Алек Родригуез и Јеннифер Лопез

Слатки пар Алекс Родригуез и Џенифер Лопез

Мама је одобрила

Судећи по пријатељској атмосфери која је видљива уФотографија, ћерка ћерке волела је госпођо Родригуез. У адолесцентном периоду, Јаи Ло се често сукобио са својом мајком, која је желела да њену плесачку ћерку стекне озбиљно образовање. Сада су сви сукоби готови, Гуадалупе је поносан на своју талентовану девојку и, као и свака мајка, жели своје дијете срећу.

Гуадалупе Родригуез, Алек Родригуез и Јеннифер Лопез у Њујорку

Гуадалупе Родригуез, Алек Родригуез и Јеннифер Лопез у Њујорку

Гвадалупе Родригуез и љубавнице Алек Родригуез и Џенифер Лопез

Алекс Родригуез и Џенифер Лопез и њена мама

види
  • Дзхеннифер Лопес и Алекс Родригес: нови детаљи из живота звезда у новом интервјуу
  • Дзхеннифер Лопез хода на Хамптонсу са Алексом Родригесом и децу
  • Француски одмор Дзхеннифер Лопез и Алекса Родригеса

Искрено и отворено

Џенифер дуго познаје Алека, па немојплаши да ће јој сломити срце, рекао је пријатељ певачице. Знала је да он није био узоран породични човек, неверан својој жени, али сматра да је под дејством силе да савлада окорели љубавник, који је био у кревету КЕИТ Хадсон, Мадонна, Цамерон Диаз, а не само додати на листу победа воле спортисту.