Отисци Уилиам и Кеит Миддлтон се неће развести

Последњих дана назив Принца Виллиама ниједолази са насловних страна новина. А кривица за све је била исхрана понашања монарха на скијалишту у Алпи, где је Вилијам ишао без његове жене. Тамо су папараззи снимили, како кажу, пољубац са моделом, слике које ће врло брзо обећати да ће бити објављене на интернету и новинама.

Принце Виллиам

Принце Виллиам

Да ли принц има нелегитимно дете?

После опкољеног понашања Вилијера у мјестуу штампи се одмах појавила прича о дугогодишњој љубави принца. Није свима познато, али монарх је био у дугим односима са неким Јацком Цраигом. Из инсајдерских информација познато је да је принц био врло наклоњена овој жени, па чак и 2008. године, усред романтичне везе са Кејтом, вратио се у бившу девојку. Затим је Миддлетон успео да опрости Вилијаму и поведе, иако кажу, врло искусно доживели овај догађај.

Јацк Цраиг

Јацк Цраиг

Још једна непријатна вијест за принчеву женуБило је вести да је Цраиг био трудна. Ова вијест је објавила новинарима 2015. године и створила је много нових трачева о чињеници да је ово дете Виллиамовог. Ове гласине нису желеле да се изгубе, упркос чињеници да се Јака удала 4 месеца након рођења њеног сина за неког Јохннатхан Баилеи-а. Човек препознао новорођену бебу као његовог сина и питање његове могуће припадности породици британских монарха нестало је од себе.

Вјенчање Јацкие Цраиг (њен син - у рукама црне дадиље)

Ипак, опет се бацате са моделом у АлпеГенерисало је много гласина о којима се Кејт и Вилијам припремају за развод. А кривица за све није крај романа принца и Крејга, иако не постоји званична потврда о томе. Иначе, блиски пријатељи кажу да је Баилеи једноставан екран од гласина и трачева.

Говори се да се Крег још увек сусрео са Виллиамом

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Виллиам и Кате стигли су у Париз

На позадини свих тих спекулација, Војвода и ВојвоткињаКембриџ побија информације о проблемима у породици. Јуче су стигли у Париз у кратку посету и понашали се као да се ништа није догодило. Током пута, супружници су се слатко насмешили и, изгледа, нису били посебно оптерећени ни чим. Ова посета трајаће 2 дана и веома брзо се монархови могу посматрати на њиховој родној земљи. Успут, за Принцеа Виллиама, ово је први пут у француску престоницу, након смрти његове мајке. И ово упркос чињеници да је прошло 20 година од смрти Дијане.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам стигли су у Париз

Кате Миддлетон и Принце Виллиам стигли су у Париз

Многи су приметили да се принц и Кеитх понашају као и обично

Кате Миддлетон и Принце Виллиам са Францоис Холланде

Кате Миддлетон и Принце Виллиам са Францоис Холланде

Кејт се много одмевала током пута

Пријем је био веома добродошао