Никол Кидман је организовала састанак за своју ћерку са њеном ... сурогатном мајком

Позната холивудска глумица Ницоле Кидман нијепрестаје да новинарима изнесе све могуће информације. Један од ових дана постало је познато да је плава љепота одлучила на неочекивани чин: упознала је своју 6-годишњу ћерку са женом која је преживјела и родила је!

Кидман са мужем и ћеркама

Није тајна да је други спојдијете Кидмана и њеног мужа Кит Урбана рођене су захваљујући услугама "суримме". Вера Маргарет је већ сасвим одрасла девојка, и очигледно је Ницоле зрео да каже девојчици целу истину о њеном рођењу. Штампа је објавила да је девојка питала супругу мајку о неким питањима. Истина, суштина разговора није откривена.

49-годишња глумица сања да поново затрудни?

У принципу, акт Кидман се може назвати сасвимприродно. Глумица и њен музички музичар никада нису сакрили да су после рођења своје прве кћерке Сандаи Росе, коју је Ницоле родила самостално, морали су прибјећи помоћи жене која се сложила да издржи и роди своју другу ћерку. Тако је 2010. године рођено најмлађе дете познате глумице.

Никол Кидман је представила своју шестогодишњу ћерку њеној сурогатној мајци

Речено је да се звезда филма "Хоурс" и "Отхерс" још увек нада да ће замислити и родити још једну бебу самостално. Чак су и биле гласине да је Кидман већ био трудна ...

види
  • Модел и глумица Зое Кравитз помислила је на живот под једним кровом код Ницоле Кидман
  • Ницоле Кидман је Кеитх Харрингтон у неугодну ситуацију у ваздуху
  • Кански филмски фестивал 2017 - црвени тепих, церемонија отварања, звезда и филмски фестивал одела

Међутим, судећи по опремљеној силуети одјеће, у којој се звезда сада појављује у јавности, тренутно она сигурно није у занимљивој позицији.