Јеннифер Лопез се плаши свог живота због фанова

Јеннифер Лопез, узнемирена судском одлуком у случају сталкера који су је држали, изгубио је спавање и апетит. Глумица брине не само за себе, већ се плаши сигурности своје дјеце.

Чудан фан

Прошлог лета, 47-годишња Јеннифер ЛопезПојавио се један старији дечко, који је осјећао осећања према звезди. У почетку је 64-годишњи Тим МцЛанахан послао своја писма, поклоне са поклонима, свакодневно га чува иза сцене, па чак и прогони аутомобил за лепоту када је отишла у Лос Ангелес из Лас Вегаса. Онда је гори жесток желео да се састане лицем у лице и оде у двориште Лопезове куће, након чега га је ухапсила полиција.

Јеннифер Лопез

Јеннифер Лопез

После инцидента, човек је сишао, али буквалноПре новогодишњих празника он наводно није волео вијест о роману пјевача и Драке, устукнуо је стара, шаљући јој цвеће са жељама брзог опоравка, иако Јаи Лав није размишљао да повреди.

Јеннифер Лопез и Драке

Јеннифер Лопез и Драке

види
  • Дзхеннифер Лопес и Алекс Родригес: нови детаљи из живота звезда у новом интервјуу
  • Дзхеннифер Лопез хода на Хамптонсу са Алексом Родригесом и децу
  • Француски одмор Дзхеннифер Лопез и Алекса Родригеса

Заповест о забрани

Овај пут, Џенифер није толерисала и окренула сесуд са захтевом да забрани МцЛанахан-у да се контактира и приближава њој и њеним члановима породице ближе од 100 метара. Судија је написао привремену наредбу, чије је важење истекло јуче, док документ није продужен, упркос захтеву Лопеза.

У коментарима које су адвокати примилиУметник, речено је да суд није нашао правни разлог за издавање трајног налога. Иако адвокати славних личности покушавају да реше проблем, она се плаши да пусти близанце Макс и Ему из куће.

Јаи Ло и њена деца

Јаи Ло и њена деца