Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона

Данас је име америчке глумице Кире Книгхтлеистигао је на насловне стране локалних новина. Испоставило се да је Цирус, заједно са супругом Џејмсом Раитоном, пре неколико месеци продао свој двостепени стан у Њујорку и овде је данас потписао уговор за продају.

Кеира Книгхтлеи и Јамес Раитон

Кеира Книгхтлеи и Јамес Раитон

Книгхтлеи и Раитон одлуче да купе кућу

Овај стан у Манхаттану је позната глумицакупио пре две године. Онда је помислила да ће она и њена породица бити угодна тамо, јер се Трибеца округу сматра једним од најбољих, али онда је Кира схватио да Едију није требао стан, већ велика кућа. Да прода ову некретнину, којој је Книгхтлеи толико волела, звездани пар није журио, али чим је кћерка почела да одраста, све је почело. Млада мајка схватила је да за добар развој девојке нема довољно паметног стана у елитном метрополитенском подручју, али и двориште с травњаком, базеном, тениским теренима и одбојкашким тереном, а пожељно је да је све то на располагању само. Девојка Книгхтлеи, која је у непосредној близини глумице, окарактерисала је жељу старије породице да продаје некретнине:

"Кира је стварно желела да живи у овом стану. Сваки угао у њој, она се намештала. Свако ко постане купац ове имовине добиће не само елитни стан, већ и "наследство" познате глумице. Људи ће моћи да користе текстиле које је Цирус одабрао, да леже на кревете које воли звезда и да користе технику од Најтлија. "

Кеира Книгхтлеи продаје свој стан

Кеира Книгхтлеи продаје свој стан

Стан се налази у престижном делу Њујорка

Стан се налази у престижном делу Њујорка

Дизајн стана је направљен "испод дрвета"

види
  • Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја
  • Лични живот Бенедицт Цумбербатцх

Шта ће купац станова?

Вероватно ће многи бити заинтересовани да знају шта истоза стан продат звезда "Пирати са Кариба". Дакле, власник ће имати станове укупне површине 355 квадратних метара. метар. Власник стана моћи ће користити огромну кухињу, дневни боравак, три спаваће собе, двије купаонице и терасу од 82 квадратна метра. метар. Цео ентеријер, на захтев Кире, направљен је "испод дрвета". У власнику стана моћи ће да пронађу производе из различитих врста дрвећа, као и разне декорације: фигурице, фото рамове, вазе и сл.

Сви текстил ће бити дати купцима као поклон

Кири Книгхтлеи Апартмент в Ньу-Јорке

Кири Книгхтлеи Апартмент в Ньу-Јорке

Стан има 3 спаваће собе

Апартман има терасу

Стан има 2 купаонице