Рибља Цорба обојена коса му је жута и розе, а уведен је у спорту

Кание Вест наставља да инспирише навијаче новом бојом косе. Пре неки дан репер је поново променио свој имиџ, обојили плавушу у жутом и ружичастом стању, а након дугог паузе поново је кренуо у теретану.

Експерименти са изгледом

Изаћи из клинике након нервозног срушења, Кание Вестодлучили су да започну нови живот са промјеном изгледа. После две недеље беле боје косе, музичар је додао боје својој слици помоћу жуте и ружичасте боје.

Пре неки дан папараци су заузели Запад, из којег су изашликино у Вест Холливооду. Мало тужан и одвојен репер сам погледао филм и полако је кренуо до кола. Видевши да га је уклонио, супруг Ким Кандасхиан-а је брзо скинуо хаубу, показујући шарену шминку на коси.

Кание Вест је осликао косу жуто-розе

Кание Вест је осликао косу жуто-розе

Раппер

Вест

Стресни лек

Кание Вест, након консултовања са психологом,да би разумно физичко оптерећење користило његово ментално стање и вратило се у бокс и кошарку. У уторак га је видео у близини спортске дворане, гдје је прегазио лопту са својим пријатељима.

Кание Вест напусти теретану у Лос Анђелесу

Кание Вест напусти теретану у Лос Анђелесу

Кание Вест

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Додавамо, упркос гласинама о кризи у вези, Ким Кардасхиан и Кание Вест рукују за божићне странке Цхрис Јеннер прошле суботе.

Божићна фотографија Ким и Кание са децом