Никол Кидман је рекла зашто се ослободила силиконских дојки

Пре неколико година, Никол Кидман је повећала своје грудиуз помоћ силиконских имплантата, иако и она није коментарисала ове промене, навијачи су и без тога схватили да је глумица пала под ножев хирурга. Прошло је време, а глумица глумице поново постала мања. Разлози због којих је Кидман одлучио да се врати у уобичајене форме, декласификовао је пријатељицу звезде ...

Сањам о бујној групи

За многе мушкарце, сексуалне и стара лицаНицоле Кидман је идеална, али глумица сама себе никада није сматрала лепотом и комплексовала због ње, по њеном мишљењу, малим сандуком. Поред тога, са узрастом већ је већ била нејаснија биста. Кидман је и даље одлучио о радикалним мерама и сјајао на црвеном тепиху у великим бојама, показујући јој нове "лопте".

Ницоле Кидман на фотографији у 2015. и 2016

Ницоле Кидман на фотографији у 2015. и 2016

види
  • Модел и глумица Зое Кравитз помислила је на живот под једним кровом код Ницоле Кидман
  • Ницоле Кидман је Кеитх Харрингтон у неугодну ситуацију у ваздуху
  • Кански филмски фестивал 2017 - црвени тепих, церемонија отварања, звезда и филмски фестивал одела

Права фобија

Еуфорија Никол није дуго трајала. Спољни резултат пластичне хирургије је свакако задовољан глумицом и њеним супругом Китом Урбаном, али је на основу нове дојке Кидман развио стварну фобију, недавно је о томе причао блиски пријатељ звезде.

Глумица је почела да перцепира своје груди каострани део тела и пробудио се у хладном зноју од ноћних море, у којима су имплантати пуцали. Никол поче да се плаши за свој живот и замисли како токсичне супстанце отровају своје тело. Кидманов страх је био толико снажан што је у глави представљала језиву слику о томе како ће јој мала деца живети без мајке ако јој се нешто деси. Одлучујући да је здрава психа важнија од форми за узимање уста, почетком 2016. године Никол се ослободио силикона.

Кидман и његове ћерке

Кидман и његове ћерке

Никол Кидман и Кит Урбан

Никол Кидман и Кит Урбан