Ким Кардасхиан, погодити све цветања врсте, обучен принцеза Јасмин

Судећи по чињеници да странице телескопа КимКардасхиан у друштвеним мрежама почео да се ажурира са новим фотографијама, повлачење 36-годишњи лепотица је завршен. Јуче на званичном сајту "Кеепинг Уп витх тхе Кардасхианс" су објављени са сликама Халловеен, којем су присуствовали многи чланови породице.

Костими ударају с њиховом лепотом

О томе како жене воле Кардашијан да се облаче,познато дуго и многи. Дан празника Алл Саинтс ове године није само омиљена костимографија, већ и дан када је Ким, након пљачке у Паризу, први пут појавио пред камерама у својој слави.

36-годишња Кардашијан и њена деца обучена у костимеликови Аладдинске бајке. Ко је управо приказао Свети и Север још није јасан, али у Киму је било лако сазнати принцезу Јасмин. Жена је ставила сет из тиркизне боје и врхова. На слици је допуњен прелепим завојем на глави, златним огрлицама и сандалама са високим штиклама.

Кортни, Кимова старија сестра, одјевена је у оделоСпидер-Ман, сликајући његово лице. Цхрис Јеннер се променио у слугу, покушавајући на секси краткој хаљини. А Мари Јо Цампбелл, баба Ким и Цоуртнеи, обучена су у мртвачком одијелу.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Вентилатори су одушевљени Кимом

Након пљачке у Паризу прошло је месец и Кимсвима је доказао да је у савршеном облику. Многи фанови су приметили да је звезда изгубила велику тежину. Поред тога, навијачи су приметили да Ким иде у оријентални стил одеће. Такви коментари могу се наћи на Интернету: "Ким изгледа савршено! Лепота! "," Пљачка је била добра за њу. Минус минимум 5 кг "," Ким је веома лепа. Драго ми је што се опоравила од напада ", итд.

Кание Вест и Ким Кардасхиан

Свети и северозападни

Ким Кардасхиан, Цхрис Јеннер, Цоуртнеи Кардасхиан са својом ћерком

Ким Кардасхиан са својом кћерком Севером

Ким и Коуртнеи Кардасхиан

Ким Кардасхиан са баком Мари Јо Цампбелл