Корисници интернета критиковали су слику Рихане и њене нечаке

Риханна је узнемирила чак и своје посвећене навијаче,Пошто је на страници у Инстаграму постављена спорна фотографија. У оквирима, голи певач пољуби на уснама голу 3-годишњу нећак величанство у купатилу. О чему РиРи није чула о њој ...

Драги тетка

28-годишњи Ријана је увек није стекла своју децу, али воли да се глупирам са децом. Певачица воли да чува са својим нећаком Величанства, која такође је њена кумица.

Родитељи слатке девојчице са радошћуоставите га у бригу о РиРи. Заједно са малолетном девојком извођач шаље по куповини, одлази у одмор и управо се бави свакодневним пословима. Извештај о слободном раду са Мадгеом, често се налази у друштвеним мрежама, добивши више од комплимента од следбеника. Али овог пута, на Дрејкову бившу девојку, пукла је критика критике.

Неважеће понашање

На Риханином рачуну појавио се двосмислени оквирЈуче, али већ је изазвало загрејану дебату у мрежи. Слика показује купање Рихане и Величанства у купатилу. Све што је било, али девојка и певач су потпуно накаљени и пољуби. За многе овај тренутак није изгледао дирљиво, већ неприродно.

Критичари верују да таква манифестација није прихватљиваОсећања за девојчице, а још више постављање таквих слика на Интернету. Они с правом истичу да сваки педофил може сачувати фотографију са бебом. Као резултат тога, пропусти су препоручили да РиРи роди своје дијете и престане да "замјењује" кћери њене сестре под нападом.

види
  • Риханна је представила нову колекцију ципела
  • Оптерећење звезде: Риханна прогони опсесивни фан
  • Сви дискутују о облицима Рихане: да ли се она опоравила или је у позицији?

Чини се да се Риханна не слаже са негативним коментарима, пошто није уклонила оквир са њене странице.

Риханна је узнемирила кориснике Интернета

 Риханна и Велиианство су запечаћени голи у купатилу

Звездица проводи много времена са нечаком величанства

Певач често узима бебу на путовањима

Девојка прати звезду друштвеним догађајима

РиеРе крстила је нечак на Барбадосу