3-годишњи Нортх Вест носи наочаре за сунце

Ким Кардасхиан не спаси своју ћерку раниједетињство улива 3-годишњег Нортх Вест љубав за брендиране одеће и прибора. Само у последњих седам дана имали времена да се шетају бебе Фенди ташне и Лоуис Вуиттон, кошта неколико хиљада долара.

Сви за завиду

Север Запад са завидном конзистенцијом пада у папараззи сочива са још једном скупом врећом, коју сваки секуларни лав сања о власништву.

На дан презентације збирке Отац Север КаниеЗападни родитељи, који су одвео девојку са пелене на емисије, одлучили су се сматрати дететом и оставили су је и најмлађег сина у бригу о медицинској сестри. Новинари су их заробили кроз Манхаттан.

Стилски "лук" кћерке теледивије и репера допуњавао је миниатурни модел Лоуис Вуиттон торбе, направљен по наруџби. Такав додатак коштао је своје родитеље 2000 долара.

Три дана раније, Север показао торбу Фенди, која се може купити за 1690 долара.

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Где иде дјетињство?

Појава фотографија Севера изазвала је огромну дебату у мрежи, многи корисници верују да је куповина овако скупих ствари за дјецу глупа.

Сама девојка не доживљава узрастуживати у поседовању ексклузивне ствари, а Ким и Кание не дозвољавају њиховој ћерки да остану мало, облачећи је одраслим, често непријатним за дјецу. А шта мислиш?

Нортх Вест са торбом Лоуис Вуиттон

Нортх Вест са Фенди додатком

Ким Кардасхиан верује да је неопходно увести љубав према моди из детињства

Ким Кардасхиан и Кание Вест облаче трогодишњу кћерку само у најскупљим стварима

Беба често изгледа тужно и уморно

Вентилатори верују да Север има веома детињски живот