Ким Кардасхиан не жели да своју ћерку даде у вртић и школу

Многи старији родитељи почињу да планирајубудућност њиховог потомства из колевке, одлучивање о којем вртићу ће ићи, којој школи ће завршити, на који универзитет ће ићи. Ким Кардасхиан и Кание Вест нису изузетак, али пар још није дошао на заједничку одлуку о формирању своје трогодишње ћерке Север.

Срећа није у школи

Ким Кардасхиан је успио постати познат и научензарадите без посете универзитету, тако да она не жели да одустане од сјевера до врта или школе. Теледива сматра да образовање није главна ствар у животу. Поред тога, Ким брине да су окрутни вршњаци, завидљиви у славу, моћи да се исмевају својим бебама.

Треба напоменути да су нећаки Ким (дјеца њене старије сестре Цоуртнеи) такође не ићи у школу, а који се баве приватним едукаторима.

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Не пропустите прилику

Кание Вест, чија је мајка радила као наставницаЕнглески језик и књижевност, једном су протерани са колеџа, али се придржава питања просветљења његовог потомства још једне тачке гледишта. Рапер намерава да им да најбоље образовање и образовање, верујући да су неопходни за модерну успешну особу.

Северозапад не иде у вртић и школу

Ким Кардасхиан не жели да јој кћи присуствује образовним институцијама

Кание Вест инсистира на учењу Норд у школи

Ким Кардасхиан и Кание Вест расправљају о образовању деце

Ким Кардасхиан и Кание Вест на шетњи са децом

Најмлађи син пар, Саинт Вест