Вин Диесел и Дуане Јохнсон су се свађали, завршавајући радове на "Форсаге 8"

Црна мачка је трчала између два каризматичнаглумци медијске франшизе "Фаст анд тхе Фуриоус" Вина Дизела и Дваине Јохнсон. О сукобу звезда постало је познато пре неколико дана, али глумци су наставили да дјелују заједно. Јуче је Диесел завршио свој рад на филму и радо је напустио пројекат.

Оштар коментар

9 августа на Џонсона Фацебоок страници појавио ангри пост у којем је назвао неки од његових колега кукавице и будала, без навођења имена.

Касније је постало јасно да када говоримо о мушкарцима који се понашају као лажи, буквално "слатке гузице", Дуане је мислио Вин Диесел.

Узрок беса

Због онога што су се јаки момци спарали - још увекније познато. Информанти кажу да је Диесел, који није само глумац, већ и продуцент блокбустер, доносио неке креативне одлуке које су узнемириле Џонсона.

Ефективна брига

Стазе су достигле такву врућину у руководствуУниверзум се плашио разарања распореда снимања. Шефови студија успели су убедити уметнике да се састану за дијалог. О резултатима састанка ништа није пријављено, али Вин и Доиен су се већ појавили у последњим општим сценама заједно.

Када је редитељ викао команду "Цут!". Дизел је затражио од свих да се окупљају и, говорећи о завршетку свог рада на пројекту, рекао је:

"Тата те остави!".
види
  • Цхарлизе Тхерон појавио се на премијери "Фаст анд Фуриоус 8" у рукама Вин Диесел
  • Дуеин Дзхонсон - најсекси мушкарац на планети према људима
  • Дуане Џонсон описује како јој је кћерка помогла да прослави Дан рада

Објашњава да ће Џонсон завршити пуцање данас. Трака ће бити завршена за недељу дана.

Пре неки дан, Дуане је позвао своје колеге у "Фаст анд Фуриоус 8" кукавице и кретене

Џонсон је иритиран креативним решењима Дизела

Вин Диесел је завршио свој рад на филму који каже: Тата те оставља