Вин Диесел је сакупљао 100 милиона претплатника на Фацебооку

Друштвене мреже у животу модерног човекаиграју огромну улогу, поготово ако је глумац. Број претплатника утиче, иако индиректно, на његову каријеру, а догађаје које су истакнуте у друштвеним мрежама су уроњене захваљујући следбеницима и њиховим дискусијама. Глумац Вин Диесел постао је трећа особа, која је у једној друштвеној мрежи, у овом случају на Фацебооку, број претплатника премашио 100 милиона.

Зуцкерберг, Родригуез је честитао Вину о овом остварењу

49-годишњи Диесел по броју претплатника уФацебоок даје шансу само певачу Шакири и фудбалеру Кристијану Роналду. Са овим изванредним достигнућима, Вине је честитао оснивач друштвене мреже - Марк Зуцкерберг. 32-годишњи милијардер објавио је на његовој фотографији фотографију са првог састанка глумца и програмера, на коме је Марк измерио наочаре Вине. Под фотографијом је потписао следећи потпис:

"Вин Диесел, честитам вам на првих стомилиона претплатника! Ово је моја омиљена фотографија с тобом. Сећам се нашег првог познанства и начина на који су моје наочаре, за које сам покушао, биле одличне за мене. Још једном, честитам ти! ».

Осим Зуцкерберга, Вине је честитао његов колега, глумица Мицхелле Родригуез. Ево шта сте могли да прочитате у њеној поруци:

"Мој драги пријатељ, Вин Диесел! Честитам вам на овом остварењу, јер је 100 милиона следбеника доста. Желим да се нисте зауставили. Стварно ценим наше пријатељство! ".
види
  • Цхарлизе Тхерон појавио се на премијери "Фаст анд Фуриоус 8" у рукама Вин Диесел
  • Марк Зуцкерберг ће бити отац по други пут
  • Марк Зуцкерберг је направио прве кораке своје ћерке Мак

Дизел вина ће ускоро доћи до Вилл Смитха

Недавно, консолидованитабела свих познатих личности шоу бизниса и откривено је, после глумца Вин Диесела о количини претплатника на Фацебоок-у, његов колега Вилл Смитх. 47-годишњи глумац је више пута рекао да није фан свих ових друштвених мрежа и виртуелне комуникације, али, ипак, Фацебоок користи Вилу. До данас има 75,1 милиона претплатника. Следеће место после Смитха је глумица из Хонг Конга Јацкие Цхан са 64,5 милиона следбеника, Лади Гага са 61,4 милиона претплатника, Селена Гомез са 61 милион и сл. Иначе, млади пјевач Гомез је рекордер за укупан број следбеника на Фацебооку, Твиттеру и Инстаграму. Број оних који желе пратити вести о Селени је 197 милиона претплатника.

Марк честитао вину са 100 милиона претплатника

Вина је такође честитала његова колегиница Мицхелле Родригуез

Вин Диесел је сакупљао 100 милиона претплатника на Фацебооку