Лични живот Травис Фиммела

Млади и атрактивни аустралијски глумацТравис Фимел, који се у прошлости показао као успешан модел, има много фанова широм света. Дјевојчице и жене које су се дуго допадале згодним, питају се зашто се још није раздвојио са мачкама и није нашао оног који би га учинио срећним.

Одсуство ангажованог прстена на прстимазгодан младић често постаје узрок о трачевима и шпекулацијама. Слична ситуација је овде забележена - у штампи се више пута појављују гласине да је Травис Фиммел плава, а одсуство његовог личног живота само потврђује ове сумње.

Ипак, познати глумац и његов званичникпредставници не потврдјују ове трачеве и извештавају о традиционалној сексуалној оријентацији младе особе. Покушајмо да схватимо шта се заправо дешава у личном животу глумца Трависа Фимела и да ли има породицу и децу.

Лични живот глумца Трависа Фимела

Иако ће Травис Фимел убрзо порасти на 37године, никад није био званично ожењен и све своје слободно време преферира да проведе на огромној фарми која се налази у Аустралији близу Мелбурна. Тамо је провео све своје детињство, а браћа његовог брата су и даље истинити својој родној земљи.

Штавише, не постоје поуздане информације о томе како,да је младић повезао барем пролазну романсу са девојком, у штампи није доступан. Можда је Травис Фимел толико тајанствен да не дозвољава никоме споља да се омета његовим личним животом, и можда никад није имао везе са супротним полом.

Није доступна никаква информација о дјеци глумца. Према новинарима и навијачима, он је сасвим сам, а у блиској будућности чак и не планира стицање породице.

Наравно, таква ситуација се не може оставити безпажњу других. Многи људи који су чак и далеко заинтересовани за креативност и лични живот Трависа Фимела, размишљали су о његовој оријентацији и сугерирали да је младић геј.

Иако глумац и његови званични представници нисусматрају да је неопходно потврдити или порицати ове информације, уствари, искључити привлачност Трависа представницима мушког човјека не може. У сврху правде, вреди напоменути да у ни зачињеним ситуацијама није познат познати глумац, а ниједан од новинара икада није назвао могуће име његове "половине".

Све претпоставке и претпоставке које се тичунеконвенционална сексуална оријентација Трависа Фиммела, изграђују се искључиво на чињеници да 36-годишњи човек нема свој лични живот, али и његово учешће у рекламним кампањама доњег веша као модел.

Неке слике из модела прошлости младихљуди изгледају прилично пикантни и провокативни, али нема разлога да их сматрате чак и индиректном потврђивањем неконвенционалне сексуалне оријентације човека. Поред тога, дуго се Травис Фимел појавио пред публиком, како у филмовима, тако и на фотографијама, искључиво у мушког појављивању.

види
  • Раст и други параметри Травис Фиммел
  • Травис Фиммел и његова супруга
  • Линда Еванс је задржана због вожње у стању опојности

Очигледно, гласине око особепознате личности ће престати само када званично најављује своје вјенчање и рођење првог детета. Љубитељи Травис Фиммела могу само да сачекају исту девојку која ће се срести на путу!

Травис Фиммел је у прошлости био успешан модел

младић је учествовао у рекламном доњем вешу

фотографија из прошлости глумца

Травис Фиммел у прошлости - лице бренда ЦК

са њеним пријатељицом Схарон Осбоурне

Травис Фиммел изгледа мршаво данас

Травис Фиммел привлачи многе фанове широм света

Травис Фимел и његова супруга Оззи Осбоурне Схарон

Травис Фиммел није срећан у свом личном животу