Ким Кардасхиан, показали су одраслу сина

Ким Кардасхиан често објављује слике Инстаграмањегова четверогодишња кћерка сјевера, али веома ретко приказује фотографију шестомесечног сина сина. Вентилатори непрестано питају ТВ канал о малом дечаку и она, уздајући се у убеђења, развеселила их стављањем на страницу лепу слику.

Превише мала

35-годишња Ким показује Свето странцима веома нерадо, верујући да повећана пажња, која понекад носи негативан, може нанети штету беби.

Када је њена најстарија ћерка била у истој доби,Кардашијан ју је такође заштитила од јавности и штампе. По први пут је показала северне обожаватеље, када је то било 4 месеца, и свети је постао звезда друштвених мрежа много раније.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Мирно и задовољно

На фотографији која се појавила на вашем налогуКардасхиан 23. јуна, њен син и пола године лежи у њеном кревету. Ким није написала пуно текста испод оквира и коментирала је, стављајући осмех у облику анђела.

Слика је постигла скоро милион воли и примиламаса храбрих одеса. У њима су фаловери рекли да верују да Ким и Кание добијају одличну децу, а такође је и Сенац веома сличан његовој прелепој мајци.

Ким Кардасхиан је поставио на Инстаграм фотографију шестомесечног сенка

Звезда ретко објављује слике свог сина

Ким Кардасхиан сакрива мрвице од очајних очију

4-месечни Север

Брачни пар са својим наследницима

Корисници верују да Запад и Кардашијан имају веома лепу децу