Викторииа Бекхем припрема запањујуће колаче

Вицториа Бецкхам, 42, има скривени таленат,о чему њени фанови чак нису ни сумњали. Изгледа да дизајнер може да кува укусне десерте. Недавно је мајка четворо деце пекла тањир од колача, коју су Ромео и Цруз носили за празник у школи.

Тако другачије

По први пут је свет сазнао за Вицториа Адамс (Бецкхам), какоо учеснику групе Спице Гирлс. По завршетку певања, "Посх Спице" (Цхиц) постала је глумица, играјући на траци "Журка у парку". Брак са завидном бацхелор Давидом Бецкхамом додао је у лепоту популарности и активно се активно укључила у рекламне кампање еминентних брендова. Као резултат тога, Вицки је створио свој сопствени бренд Викторија Бецкхам, постајући цоутуриер.

види
  • Данашњи Рођендани Бецкхамс Харпер Бекам
  • Зашто Бецкхамс кисс своју децу ... на уснама?
  • Давид и Викторија Бекхем прославила је 18. годишњицу брака

Куварски кондиторски производи

Госпођа Бецкхам је објавила у Инстаграму снимак велике плоче пуне чоколадних колача. На парчету папира, који стоји међу укусним, пише:

"Пули од Бекама."

Пропасти су били изненађени, мислећи да је предузетничкосупруга чувеног фудбалера одлучила је да организује издавање персонализованих колача или отвори посебан кондиторски производи, али истина је била још интересантнија. У посту на фотографију Викторија је написала:

"Летовање у љето у школи. Ко би знао да могу то да урадим? Мамине обавезе. Урадио сам све од себе. "

Питам се да ли је Вики покушала стварно лично. Познати, чија фигура разликује витак и крхкост, пажљиво прати садржај калорија у храни и не једе слаткише.

Вицториа Бецкхам је показала свој "тајни" таленат

Вицториа Бецкхам је пекла пуно Бровние колача

Дизајнер је направио укусну храну за школски одмор у Риму и Крузу

Бекам није покушао слатке ствари

Вики се може видети са колачом у руци само током фото сесије

Лепота одбија слатко због хармоничне фигуре