Рацхел Рои и Јаи Зее

Америчка поп дива Беионце и продуцент Јаи ЗееСматрају се једном од најпознатијих парова шоу-бизниса. Међутим, није прва година која је објавила гласине о издаји певачевог супруга. Недавно су њени фанови узбуђени вестима о роману Јаи Зее-а и дизајнера Рејчел Рој.

Рацхел Рои и Јаи Зее

Разлог за гласине о љубави према Рацхел и ЈаиЗее је постала песма са Беионцеовог последњег албума Лемонаде. Његова главна тема била је љубомора, издаја и издаја. Једна од најупечатљивијих песама била је композиција Апатхи, која садржи речи о одређеној Беки са прелепом косом.

Рејчел Рој познаје продуцента годинама. Она је дизајнер у компанији, чији је творац Јаи Зее. Једном је била ожењена са менаџером рера, али се онда раскинула са њим.

Рејчел није прва у коју се учествујеСкандали повезани са свађама звезданог пара. Дакле, у 2014. години на лопти Мет Балл Соланге, сестра Беионце, пуцала је са песницама на Јаи З. Разлог за то је био незадовољство због раперовог третмана Беионце-а. Само пре тога, Соланге се озбиљно препирио са Рејчелом Рој.

Сам дизајнер одбија гласине о његовом умешаношћу у неверство Јаи Зее-а.

Издаја Јаи Зее-а

Треба рећи да Рејчел Рој није једини осумњичени саучесник у издаји звезданог продуцента његовој супрузи. Поред тога, Јаи Зее приписује романе пјевачици Рита Ора и Риханна.

Дакле, Рита-ово пркосно понашање је био разлогНезадовољство навијачима Беионце. Након презентације албума Лемонаде, појавила се у светлу у провокативном одијелу са отиском лимуна. Риханна, за разлику од Рите, преферира да не оглашава њену везу са Јаи З.

види
  • Дзхеи Це се осврнуо и на однос са Бијонсе, "Они нису изграђене на 100% истина"
  • Продуцед би Дзхеи Зи открио да свака песма са његовог албума "4:44" је одобрен од стране Беионце
  • Нови албум Дзхеи Це "4:44" шокирана фанс открића из личног живота звезде

Позната чињеница је да је Јаи Зее продуцент свих три певача. Његови представници дају изјаве да су Рита и Риханна односи раппера искључиво пословни људи.

Јаи Зее и Беионце заједно изгледају одлично

Јаи Зее и Рита Ора

Јаи Зее са супругом Беионце - сексуалним симболом америчког шоу бизниса

Певачица Рита Ора, која је заљубљена у Јаи З

Рацхел Рои је дизајнер у компанији коју је створио Јаи З

Рацхел Рои пориче гласине о романтици са Јаи З

Рацхел Рои са прелепом косом поменуту у песми Беионце

Риханна и Јаи Зее

Соланге Кновлес и Рацхел Рои