Неће бити развода: Ким Кардасхиан је ослободила емоције са имиџом свог супруга

У породици Кардасхиан опет немирно: недавно у штампи било је информација да је Ким Кардасхиан одвезла свог супруга Кание Вест из куће. Разлог за то је био његов наступ на емисији Еллен Дегенерес, у којој је Кание вређао презентера, а потом је преузео иницијативу у "рукама" и разговарао непрекидно до његовог дипломирања.

Ким је уморила од црвенила за свог мужа

Сви знају да је комичар и ТВ звездаДегенерес гради своју емисију на начин да пита компликована комична питања, која на исти начин морају одговорити гостима. Међутим, Кание Вест му се није допало и он је одговорио на нека питања, нагнуо је презентеру, а затим је почео да говори о политици, расизму итд. Можда би ово понашање госта на телевизији остало непримећено, осим чињенице да је Еллен близак пријатељ Ким Кардасхиан. На њеној страници у Инстаграму, жена је објавила поруку да се њен супруг неће вратити кући док се јавно не извини Дегенересу.

"Уморан сам од црвенила за мог мужа. Кание не мисли на оно што он говори или ради. Ја сам му више пута рекао да ово није начин да се бавите људима. Нека мисли без породице о томе шта је урадио, и како ће се извинити "
- написала је Ким.

Колико дуго ће трајати раздвајање још није познато, али чињеница да се лични односи не смеју мешати у пословање Кардасхиан се доказује објављивањем следећих емоји.

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Збирка емотицонса је допуњена новим

Док је био у приватном животу на западу и Кардасхианконфузија, заједничко пословање је у разоноду. Пре неки дан Ким је представио нове емоји, са којима је додата и његова колекција "Кимоји". Приказали су супруга Кание Веста и њихове ћерке Нортх. Сада се ове слике појављују поред слике слободног времена звезданог пара: омиљене крофне, патике, корзет, пиће итд., Као и са различитим деловима тела: груди, задњици и "трудни" стомак Ким. Упркос чињеници да су нови емоји представљени тек јуче, Кимови претплатници већ су испоручили више од милион воли за своје креације. Иако то није изненађујуће, јер најлепши представник клана Кардасхиан има око 45 милиона претплатника само на Твиттер-у. Узгред, "Кимоји" предвиђа исти луди успех као и игра "Холливоод", коју је издао Ким, који је већ имао пуно фанова широм света.

Ким Кардасхиан је представио нови емот

Емоји са сликама Кание Вест

Колекција је попуњена и слике са ћерком Север

Кание Вест на Емоји ће се насмејати

Север ће се појавити испред јавности на неколико слика

Збирка емоји од Ким Кардасхиан

Колекција "Кимоји" ужива велики успех на интернету

У колекцији "Кимоји" ова икона је једна од најпопуларнијих

Кимоји су направљени користећи компјутерску графику са Кимом