Еди Марфи је рођена деветог дете

Холивудска филмска звезда Еддие Мурпхи данас је поново постала отац. Његова омиљена жена, 36-годишња Паиге Месар, родила је девојчицу.

Мама и дете се одлично осећају

Девојка је рођена у једном од приватнихЛос Ангелес клиника данас рано ујутру. Иако је отац новорођенчета, као и њена мајка, нико није коментарисао ово питање. Међутим, часопис Пеопле је успео да комуницира са званичним представником овог дивног пара и то је рекао: "Рођење је прошло добро. Девојка и њена мама раде добро. Новорођенче је рођено са тежином од 3600 г и повећањем од 49,5 цм. Еддие и Паиге назвали су кћер Иззи Уна. "

види
  • Едди Мерфи - многа деца без тате "очински" инстинкт
  • Сингер Синеад О 'Цоннор нестао у предграђу Чикага
  • Едди Мерфи и Пеидзх хранилица - шетње, кафа и чекају бебу

Мурпхи је отац записничара

Не може сваки модеран човекхвале се да има 9 деце. Међутим, Еддие Мурпхи доказује да је то могуће, иако нису сви његови потомци познати глумци жели да се образују. Са старијом децом није имао никаквих посебних проблема, а он, како је требало да му је отац, није им дао много, већ део свог слободног времена. Сукоб се појавио, сада, претпоследна ћерка Мурпхија. Рођена је пре 9 година од бившег солиста Спице Гирлс и назвала јој је Ирис Мурпхи-Бровн. Међутим, глумац није желео да призна да је девојка била његово дете. У свим његовим интервјуима, Еддие је рекао: "Не знам чије је дијете. Боље питајте њену мајку. " Међутим, након теста очинства, суд је наредио комичару да плати алиментацију док не достигне Ирис од 18 година. Мјесечни износ исплате је врло импресиван и износи 35.000 еура. После ове одлуке, глумац је понекад почео да види Ириса Мурпхи-Бровн, али из речи своје мајке још увек не жели да учествује у њеном васпитању.

За Паиге Месара, пријатеља глумца, Иззи је прво дете. Судећи по томе како су јој нестрпљиво млади родитељи чекали, не би требали имати проблема са одгојом дјевојчице.

Паиге Бутцхер и Еддие Мурпхи

За Еддие и Паиге Иззи, дуго очекивано дете

Свако јутро пар је почео са кафом

Пејџ и Еди заједно од 2012. године

Еддие и Паиге су унапред знали како називати новорођенчету

Еддие и Паге увек су имали веома топлу везу

Паиге Бутцхер је изгледао пре трудноће

Током трудноће, Пејџ је покушала да остане у форми

Поред Иззија, глумац има још осам деце