Ким Кардасхиан је одлучила да користи услуге сурогатне мајке

Звезда Ким Кардасхиан, а њен муж ТВ-Рибља Цорба размишљају о томе да желе још једно дете. О томе у наредном серији ТВ емисији «Коцктаилс са Кхлое», рече жена.

Ким више не планира носити дјецу

Прошле године је Ким постала мајка по други пут. Кардашијан и запад су имали сина, свеца, али је рођење било веома тешко, а са превеликом тежином након трудноће, жена се борила веома дуго. "Недавно, Кание ме једноставно зели да родим једну девојчицу, али после последње трудноће не могу да се сложим с тим", започео је своју причу. "Трудноћа са сином је била веома тешка: наша беба је рођена 3 недеље пре рока, а док су се родили, доктори су открили пораст плаценте. Али ово је веома озбиљно. Ова ситуација може довести до крварења и смрти. Поред тога, рођење је трајало скоро један дан. Овај пакао бол, који сам издржао, никада нећу заборавити. Тражио сам аналгетички лек, али из неког разлога лекари нису ишли на то. Још једном нећу моћи да изведем такав подвиг. Због тога сам се одлучила са својим супругом да нам овог пута сурогатна мајка донесе бебу ", рекао је Кардашиан за.

Одвојено, Ким је додирнуо питање тежине, јер, каоПознато је да се током трудноће опорављала у великој мери. "Моја тежина за другу трудноћу порасла је за 27 килограма, а сада, када се сећам тога, уплашена сам. Трудио сам се да вратим старе облике. За мене, ово су била тешка времена. С једне стране - исхрана, а с друге - константна обука у теретани. Међутим, као што видите, успео сам. И сви моји фанови за њихову подршку су веома захвални. Охрабрили су ме на друштвеним мрежама, када сам написао, колико је било тешко за мене ", рекао је Ким.

"Вријеме је да признам: за мене, трудноћа је најгори пут у целом животу. Ја апсолутно не разумем људе који су толико ентузијасти у овом периоду и кажу да је ово прелепо време. За мене то је био ужас који се неће поновити у животу ", жена је завршила признање.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Кание и Ким су веома срећни у браку

Кание Вест и Ким Кардасхиан су почели да се састају2012, а две године касније ожењен. У јуну 2013. имали су кћерку, север, а у децембру 2015. године - сина Св. Према пријатељима и колегама, Ким и Кание су један од најјачих, лепих и срећних парова који се сада могу наћи у Холивуду.

Кание Вест и Ким Кардасхиан

Кание жели још једно дете

Ким је бољи током трудноће

Кћи Ким Кардасхиан и Кание Вест - север

Ким и Кание шетају с њеном ћерком

Ким и Кание - прелеп пар