Ким Кардасхиан престао је да пуни 4 месеца Синт са грудима, како не би провоцирао

После појављивања Ким Кардасхиан и Кание Вестдруго дете, син Синта, морале су да се суоче са љубомором своје ћерке, која није спремна да дели мајку и оца чак и са својим братом. Да би се смирио бесни двогодишњи север, секуларна лавица је прекинула дојење четворогодишњег сина!

Ригидна конкуренција

На разговорима своје старије сестре, Цхлое, Ким је описала тешку и двосмислену одлуку коју је морала да предузме. Да би задовољила нереде на северу, она је одбила да доје, преносећи свог сина у смешу.

Жена Кание Вест је рекла да беба није моглаГледајте како Саинте сисари своје груди и непрекидно лупање. С временом, ситуација се само погоршала: ћерка је захтевала да моја мајка ставља млеко у торбу у грудњак и она је пила кроз сламу. Последња сламица која је Лину лишила здраве хране била је изјава Севера: "Мама, ако не престанеш да га храниш, не могу да издржим!".

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Да звучите аларм

Старији родитељи се требају обратитиспецијалиста који ће вам рећи како да решите проблем и помогнете свом првом рођацу да се навикне на улогу сестре и да га научите да обрати пажњу рођака са својим братом. На крају крајева, Север је користио хистерије због дечака. Била је толико забринута да је чак почела да шета у сну.

Ким Кардасхиан је прекинула дојење

Четверогодишњи сенат је остао без мајчино млијеко

Север је веома љубоморан према мајци брату