биографија Неимара

Неимар је један од најперспективнијихпод називом млади играчи. Одлична игра и одлично посједовање лопте, показао је обе утакмице у јуниорским првенствима, и на састанцима за репрезентацију Бразила и утакмицама за фудбалски клуб Барцелона.

Биографија фудбалера Неимара

Пун назив младог човека је Неимар Да СилваСантос Јуниор, иако је широм света познат једноставно као Неимар. Рођен је 5. фебруара 1992. године у граду Моги-дас Црузис. Родитељи Неимара су отац Неимар Ср. и Надине Сантос. Поред тога, породица Неимар укључује и његову млађу сестру, којој фудбалер има врло нежна осећања.

У младом добу дечак је показао изванредан таленат у фудбалу и савршено посједовао лопту. Посматрали су га агенти европских клубова и добили су прилику да студирају на академији Мадрида "Реал".

Каријера Неимар се брзо развила. Након повратка кући, младић је потписао уговор са омладинским тимом "Сантос", касније се преселио у одраслу лигу у истом клубу. Постао је један од најбољих стрелаца бразилског првенства, па је убрзо добио неколико понуда од најпознатијих свјетских фудбалских тимова да се придруже њима. Избор је пао на Барселону, за коју сада игра Неимар. Поред тога, млади човек је имао прилично успешан деби у бразилској репрезентацији, а неколико година касније постао је капитен тима.

Лични живот Неимара

види
  • Неимар ће деловати у филму са Вине Диесел
  • Фризура Неимара
  • Сестра Неимар

Неимар је један од највише плаћенихи надарени млади играчи. Осим тога, он води прилично активни јавни живот, редовно ажурира информације на својим страницама у друштвеним мрежама, тако да он зна много о свом личном животу. Дакле, у доби од 19 година постао је отац. 17-годишња девојка је родила фудбалера, иако нису створили породицу. Касније, Неимар је био у вези са глумицом Бруно Маркесини, као и моделом Габриелле Лензи.

Неимар је рођен 5. фебруара 1992. године

Неимар је у фудбалу од раног детињства

Неимар игра за Барселону и бразилску репрезентацију

Неимар је постао отац за 19 година

мајка дјетета Неимар Царолине и његов син

Неимарова породица

Неимар има скоро све престижне фудбалске награде

Неимар учествује у многим рекламним кампањама

фудбалер Неимар