Викторииа Бекхем продаје своју ексклузивну ауто

Познати пјевач и дизајнер Викторија Бецкхампостао је лице Ранге Ровер Евокуеа у 2012. години. Онда је креатор трендова добио ексклузиван аутомобил овог бренда. У свету таквих аутомобила има само 200 комада, а да не помињемо чињеницу да је Вицториа у ентеријерски дизајн представила своју визију удобности и стила.

Ауто продаје отац

Недавно је појавио сајт АутоТрадернајављују продају ексклузивног аутомобила Вицториа Бецкхам. Отпутовала је на то око три године и сада је одлучила да је време да се раздвоји са аутомобилом. Аутомобил продаје њен отац: он комуницира са особом која тражи купца и, ако постоји потреба, то демонстрира. Цена коју сам желео да добијем за Ранге Ровер је одмах био 60.000 фунти, али тек недавно је пао на 55.000.

Директор продајних тражилаца Ницк Хорвоод, који јеобавезао се да надгледа будући договор, у свом интервјуу је рекао: "Овај аутомобил је имао једног власника - Викторију Бецкхам. Путовала је око три године, али последњи пут аутомобил није био неопходан. Ово је ексклузивни модел са дизајном који је направљен према скицама познатог певача. "

види
  • Данашњи Рођендани Бецкхамс Харпер Бекам
  • Зашто Бецкхамс кисс своју децу ... на уснама?
  • Давид и Викторија Бекхем прославила је 18. годишњицу брака

У интервјуу Вицториа Бецкхам је потврдила продају

Након што је штампа постала свесна продајеРанге Ровер, пјевач је дао кратак интервју и објаснио њене акције. "Продајем овај ауто, јер Мислио сам да ће га Давид возити, али, нажалост, то се не догоди. То је заиста ексклузивно и за мене је овај аутомобил веома поносан. Ово је мој први аутомобил, у којем су унутрашњост и неки елементи тела направљени у потпуности према мојим скицама. Овај Ранге Ровер одражава моју личност и надам се да ће ускоро наћи новог власника ", рекла је на крају.

Вицториа Бецкхам лице Ранге Ровер Евокуе

Вицториа Цар

Сале анноунцемент

Има само 200 таквих аутомобила

Ауто унутрашњост

Дизајн је лично развио певач

Сада нико не користи аутомобил

Овај ауто је понос Викторије

Вицториа Бецкхам