Едди Мерфи и Пеидзх хранилица - шетње, кафа и чекају бебу

54-годишњи амерички глумац Еди Мурпхи нијескрива своје задовољство од онога што ће ускоро постати тата. Човек свако јутро јавља се у јавности са својом трудном девојком Пејџом Месером, купује кафу и благовремено пролази кроз улице Студија Цити, Калифорнија.

Као што се испоставило, Паиге веома воли кафу

Такве необичне шетње у распореду Едија Мурпхијапојавио се не тако давно. Пре пар месеци, нико није могао помислити да се овај звездани пар лако може наћи у једној од кафетерија Студио Цити. И разлог за све била је велика страст будућег мајке за кафу и јутарње шетње. Звездани пар се увек појављује истовремено и купује исту кафу. Обучени као Еддие и Паге, по правилу, у црној одећи спортског сечења, а на ногама можете видети удобне ципеле на равном ђону.

види
  • Едди Мерфи - многа деца без тате "очински" инстинкт
  • Сингер Синеад О 'Цоннор нестао у предграђу Чикага
  • Еди Марфи је рођена деветог дете

Еддие Мурпхи није прво дете

Стар стар глумац из "Месара" ће битидевети по реду. Претходних 8 су рођене од четири различите жене, од којих су 5 од његове жене Ницоле Митцхелл, а један од Паулетте МцЦанннеи, Тамара Гоод и Мелание Бровн. Сада најстарије дете има 26 година. Пејџ Бутцхер је први родјен, коме се пар радује у пролеће 2016. године.

Јутро Еди и Страница почињу кафом

Добро расположење је важно

Јутро шета Еддие и Паге

Еди и страна на црвеном тепиху

Еди и Ницоле са децом

Еддие са њеним ћеркама