Тилл Линдеман биографија

Љубитељи стварно тешке музике сигурноОни су упознати са радом немачког бенда Раммстеин. Тилл Линдеманн је извршилац и творац већине пјесама рок бенда. Међутим, не сви обожаваоци Тиллове креативности знају да његов пут до славе, детињства и младости није никакав беспомоћан.

До Линдеманн као дете

Талентован музичар из Немачке Тилл Линдеманнзадовољан родитељима својим рођењем 4. јануара 1963. године. Рођен је у креативној породици. Његова мајка је била новинарка која је, поред тога, имала талент уметника, а њен отац Вернер Линдеманн постао је невероватно популаран њемачки писац и песник. Познато је да је написао више од четрдесет умјетничких књига.

Док Линдеманн и његова породица нису били лепикомплексне везе. Између Тиллла и талентованог оца увек је било много прилика за аргументе. Поготово овај проблем је ескалирао у адолесценцији. У сваком случају, вокалист бенда Раммстеин успео је у одређеној мјери остварити сан његовог оца, који је желио видјети свог сина као писца и песника, као и сам. Док Линдеманн, чија музика и текстови су освојили цео свет, издали су и неколико колекција песама.

Док Линдеманн и његов приватни живот

Информације о вашем односу са женаматалентовани роцк музичар пажљиво сакрива. Зато су фанови заинтересовани за ову тему дуго времена. Његова прва жена била је жена по имену Марика, када је Тил био стар већи од 20 година. Резултат овог односа била је ћерка названа Неле. Убрзо након тога, однос између двојице постао је мало напет због тешке природе извођача и одлучили су се разводити. Следећа супруга вокалиста и песника била је Аниа Кеселинг, али овај однос је такође био неуспешан.

види
  • До Линдеманн у младости
  • Дзхеимс Миддлтон није спреман да заснују породицу
  • Лични живот Травис Фиммел

Скандалозни развод од Ање је направио Тиллна други начин гледати на јавну страну свог живота. Тил Линдеманн је тада схватио да је његова биографија пуна живописних тренутака, а да допуни насловнице жуте штампе са гласним вијестима о његовом личном животу више није вриједно. Међутим, у 2011. години постало је познато да су Тилл Линдеманн и Софиа Томалла, позната њемачка глумица, почели да се сусрећу. Разлика у годинама, која је скоро 27 година, није спречила такав савез до 2015. године.

Иоунг Тилле Линдеманн

До Линдеманн на стилски начин

До Линдеманн са белом косом

До Линдеман са наочарима

Док Линдеманн пева

Док Линдеманн на концерту

Тила Линдеманнова девојка Софија Томаља

До Линдеманн и Софија Томалла

Док Линдеман са својом ћерком