Ким Кардасхиан и Кание Вест су родитељи 5. децембра

Док су навијачи Ким Кардасхиан и Кание Вест стрпљивоЧекао је када родитељи старије одлуче да им покажу прву фотографију свог сина Сејтта, Инстаграм је показао интересантну слику, која претпоставља да бележи бебену звезду.

Пропуштање

Раппер и секуларни лавице, упркос свемуотвореност, пажљиво чувана од очију новорођенчета Синт и одбацила чак и најомиљеније понуде модних часописа који су дали сјајне суме за право објављивања прве фотографије њиховог другог детета.

Многи су веровали да ће познати личници представити свој сина јавности након крштења у Јерусалиму, заказаном за март, а у мрежи се наводно појавила слика дечака.

Интересантни оквир

Јуче на корисничкој страни Инстаграма испод@приватекание је постављена слика на којој је Норд Вест снимљен храњењем из флаше бебе која лежи у колевци. Претпостављам да је ово мали Свети.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Истраживање

Слика заиста показује Кимову ћерку иКание, лице девојке обучене у јакну са именом последњег албума њеног оца Иеезуса, јасно се види. Што се тиче идентитета другог детета, можда постоје сумње.

Ово, наравно, може бити Саинт Вест, као и рођак Норд - Авери Андерсон, који долази од Кание'с нећаке. На крају крајева, нема датума на фотографији и вероватно је снимљено пре рођења Ким Кардасхиан.

Музичар и ТВ емисија не коментаришу порекло мистериозне фотографије.

Они не показују новорођену бебу Сеинту

Ова слика наводно приказује сина Ким Кардасхиан и Кание Вест

На фотографији бебе која се хранила из бочице његову старију сестру Норд

Ким Кардасхиан и Кание Вест са својом кћерком Севером

Раније је Ким објавио на Интернету оквир на којем Свети држи двогодишњи прст

Клинац чак и током шетње је скривен од штампе