Марк Зуцкерберг

Млади отац Марк Зуцкерберг на његовој страниФацебоок је објавио дирљиве фотографије у којима један од најутицајнијих људи на свету, попут милион других очева на планети, мења своју ћерку на пелену, пише књига.

Свесно очинство

Први дан децембра, оснивач Фацебоока је постао отац, његова супруга му је дала ћерку, коју су одлучили назвати Маком.

Упркос потешкоћама трудноће (Марк и Присцилла Цхан су преживјели три спонтана стања), беба је рођена на време и потпуно је здрава.

Можда зато што је Мак стварно био добродошао дијете, 31-годишњи милијардер одлучио је отићи на одмору два мјесеца и дијелити са својом женом бригу за новорођену бебу.

види
  • Марк Зуцкерберг ће бити отац по други пут
  • Марк Зуцкерберг је направио прве кораке своје ћерке Мак
  • Марк Зуцкерберг и Присцилла Цхан су прославили први рођендан своје ћерке

Извештај фотографије о декрету

На једној од фотографија беба с срећним изгледомлежи на посебном столу, а радосни Зуцкерберг, насмијани, спретно се суочава са променом пелене. Натпис испод снимка гласи: "Још један је отишао и хиљаде су остали!".

Осим светских ствари, познати отац је такође забринут за развој обожаваних мрвица. Марк чита његовој кћери која је имала само две недеље књиге. Овај тренутак је снимљен на још једној фотографији.

Одговарајући на коментаре претплатника, бизнисмен и филантроп се шалио да ће убрзо најважнија књига за њега бити "Куантум Пхисицс фор Тоддлерс".

Марк Зукерберг може променити пелене

Фацебоок оснивач чита двонедељне Мак књиге

Марк добија велико задовољство што комуницира са својом ћерком