Ким Кардасхиан, Кание Вест

Пре два дана, Ким Кардасхиан и Кание Вестдруги пут су постали родитељи. Међутим, тек сада реална серија и репер показали су име свог новорођеног сина. Они су то назвали нестандардним - Свети, у преводу Светог.

Врућа контроверза

Током њене трудноће, Кардасхиан, њени обожаватељи су наставили да се питају како ће име дјетета бити. Ким није сакрио оно што чека дечака, тако да су навијачи фантазирали са мушким именима.

Многи су веровали да ће пар следититрадиције и позовите сина на компасу. Дакле, његово име ће доћи до западног имена за Запад, а биће комбиновано са именом њихове ћерке, која се зове Север (Север).

Други су веровали да би се ТВ звезда сјетила корена и желела да Роберту назове клинца у његову част у сећању на покојног оца.

И они и други су били погрешни!

Амбициозно име

На својој интернет страници на интернету, 35-годишњи Ким је написао параметре дјетета и назначио његово име. Са позиције постало је познато да је дечак добио име Светог Запада и по рођењу тежак је 3.675 килограма.

Претплатници су одмах претпоставили да је мрвица позвао отац, који није равнодушан према библијским ликовима. Кание се често назива Исусом.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Природно порођање?

Информације о рођењу наследника Кардасхиан-Вест било је неочекивано - то се десило на католичком Божићу.

Страни медији, који се односе на поуздан извор,написала је да, упркос сложености ситуације, Ким је родила себе. Доктори су јој понудили царски рез, али је била уверена да ће се носити и одбацивати.

Секуларна лавица примила је на претплатникепорођај је био дуг и тежак, и након што је Кардашијан морао да издржи болну операцију - дијагностикована је повећањем плаценте која се уклања само хируршки.

Као што ми је Ким рекла, није јој дала болове, а бол у поступку је била пакао.

Кардасхиан је знао за повећање плаценте дуго ранијепорођаја и више пута се говорило о великој вјероватноћи уклањања материце после њих. Да ли лекари могу спасити свој генитални орган или испунити претњу, дива није прецизирала.

Љубитељи пар звезде срећни су што су научили име детета и од њих се сада тражи да покажу прве слике Светог.

Кардасхиан и Вест су 5. децембра постали родитељи по други пут

Каниеов сан о сину се остварио

 Звездица је рекла да су звали Свети, што значи "свети"

Мемес и фотојки су почели да се појављују на Интернету

Корисници шале на необично име

Канн воли библијске приче, у 2013. написао је песму "Ја сам Бог"

На овој клиници у Лос Анђелесу, ТВ звезда је родила своје друго дете

Ким је известила да је њено рођење болно због компликација

Сада је Норд постао старија сестра