Лични живот Аудреи Таутоу

Навијачи се увијек радују детаљимао њеном личном животу, њеном мужу и дјеци, талентованој француској глумици Аудреи Таутоу, али славна особа једноставно није спремна да га дели са другима. Аудреи верује да нема потребе ширити такве ствари.

Сама глумица коментира: "Плашим се превише да не говорим о томе! Ја сам веома лош потрошач за женске часописе. Када читамо интервјуе са глумицама, мислим да нас не занима како ће говорити о њеној улози. Очекујемо да сазнамо најкраће тајне њеног живота, о својој породици, њеном мужу, њеној дјеци ... Признавам да сам и као читалац заинтересован за то. Али у мом случају нема дуго времена да се расправља. "

Да ли је Аудреи Тотх трудна?

Заобљени стомак и мало уморно лице - то је било довољно за рођење гласина о вјероватној трудноћи глумице.

Недавно, мрежа има информације о заједнициОдри је вечера са својим сапутником. Информанти су пожелели да примећују женски округли стомак. Један од сведока је чак рекао да је током тоста глумица променила чашу вина у чашу воде.

Наравно, сама глумица је још увек тиха, а њени агенти су одговорили да се лични живот Аудреи Таутоу не коментарише. Само смо морали да чекамо неколико мјесеци да сазнамо да ли је то тачно или не.

Аудреи Тоту је удата за њеног тајног љубавника?

Да ли се лепота Одри и даље могла упознатиТвоја љубав? Французи и британски таблоиди само срушен како би се барем неке информације о изабраном један личност. 2013. године у интервјуу за часопис психологије, којима није пристала скоро 10 година, звезда је рекао: "Мислим да сам сада на путу ка некој врсти равнотеже у животу!". И ово је невероватно заинтригирало све још више. У јуну 2014. године је глумица отишла у Лондон на представљању филма Мицхел Гондри "Фоам дани", у којој је глумио. Када је дао интервју једном од издавача, новинари приметили на домалом прсту, и не устручавајте се да питате, да ли је венчање. На шта је Аудреи одговорила: "Не знам! Да ли је то довољно? .. "

види
  • Две љепоте под једним кровом: Стелла Маквелл се преселила у Кристен Стеварт
  • Кардасхиан сестре муж изашао из коме
  • Хилари Дуфф и њен бивши супруг организовали су забаву у част свог сина Луке

Подсетимо то за све године каријере глумицеПоуздано познат само о односу између Аудреи Таутоу и Матхиеу Схедид. Њихов однос је трајао од 2006. до 2008. године. Нису закључили брак јер глумица не верује у институцију брака, попут већине француских жена.

Фасцинантни изглед Аудреиа Таутоуа

Аудреи Таутоу у животу

Модерна Аудреи Тотхоу

Аудреи Таутоу као Цоцо Цханел

Аудреи Таутоу на сету филма Пена Дани

Аудреи Тоту је глумила топлице

Аудреи Таутоу на отварању 65. Берлинале Филм Фестивала

Аудреи Таутоу и Том Ханкс

Аудреи Таутоу и Матхиеу Схедид