Биографија Вин Диесел

Глумац са атлетском грађењем Вин Диеселнајчешће уклоњени у акцијске филмове и блокбастере, што нас заправо познаје. А за култну улогу Доминика Торетта, добио му је награду МТВ, осигуравајући доживотну славу.

Креативни начин

Вин Дизел је одрастао у сиромашној породици. Од њих из године у годину практично су потражили финансијску потребу, а ситуација је погоршана након што се мајка удала за наставника глуме, а истовремено и шефа локалног позоришта. Заједно са очима Ирвином, Вин је имао полу-сестру и брат. Али, упркос недостатку новца, мој очух је одиграо пресудну улогу у животу познатог глумца, јер је младим талентом упознао љубав са позориштем и биоскопом. Шаљу се да познати глумац Вин Диесел, чија је биографија сакривала пуно белих листова због своје тајности, чак и уз три године, била на циркуском шоу, била је жељна да наступи на сцени. Али први успех га је чекао мало касније. У седам година старости, апсолутно случајно, хулиганство са пријатељима, кренуо је до позоришта, где је само желео да се врати. Жена која је у то време стављала представу, приметила је групу томбои, али је уместо да их одвезе, предала је сценарио, тражећи га да га прочита улогама. Винсент је био најбољи. Потом је дебитовао у малој продукцији, примио је за перформанс од 20 долара. Од тог тренутка, снови о глумачкој каријери нису га оставили на тренутак.

До 17. године наступао је на сцени,усавршавање њихових глумачких вештина. Али то није донело пуно новца, а понижавајући момак који је снажно ушао у теретану постао је претећи "избацивач" у ноћном клубу до тада. Вин Диесел је обријао главу и почео да ужива у успеху са женском. Истовремено, момак је отишао на колеџ и никада није престао сањати о глумачкој каријери. Године 1987. Вин је напустио студије и отишао да сретне свој сан, да игра звезда Лос Анђелеса. Наравно, нико га није посебно очекивао тамо, а таленат је оцењен као још један просечност, која је у овом граду била довољно глава. Сместио се у ТВ продавницу. Вин Диесел је зарадио добар новац одлучио да се врати у Нев Иорк. Тамо је, по савету својих родитеља, снимио свој први филм са буџетом од 3000 долара - двадесетминутним кратким филмом "Много лица" са њим у насловној улози. Касније ће овај филм бити представљен на Цаннес фестивалу. Захваљујући томе, глумац је био у могућности да се врати у Лос Ангелес да би направио још један покушај да успије. Наставио је да ради у телевизијској продавници и уштедео новац како би снимио још једну идеју, слику "Трамп". Иако је рад крунисан успехом, није било могуће зарадити велике накнаде. Вин Диесел се поново вратио у Њујорк.

Захваљујући успеху директора био је контактиранагенти Стевена Спилберга. Након личног разговора, позвао је Диесел да игра улогу у филму "Спасавање приватног Рајана". Дизел је толико заузео оно што се дешавало током снимања и снимано све што се десило на његовој аматерској видео камери. Даље је било много познатих слика, али прави успех је дошао 2001. године. Доминиц Торрето у филму "Фаст анд Фуриоус" освојио је срца милиона жена широм свијета, изазвало дивљење и завист људима. Следећи је био филм "Три Кс-је", комедија "Балд Нанни" и други. Дизел је постао познат широм света.

Лични живот

Лични живот, који Вин Диесел пажљивосакрива, не нарочито фасцинантно. Сретао се са својим колегом у филму "Брзи и бесни" Мицхелле Родригуез, али је након неколико месеци прекинута веза на њеној иницијативи. Следеће - роман са Павлом Харбковом, моделом из Чешке, с којом су раскинули због љубоморе. А 2008. године Вин Диесел је открио шта је породица. Модел Палома Јименез, чији је рођендан Мексико, родио је своје прво дете, кћерку по имену Ханиа Рилеи.

види
  • Цхарлизе Тхерон појавио се на премијери "Фаст анд Фуриоус 8" у рукама Вин Диесел
  • Лични живот Кристанна Локен
  • Вин Диесел и Дуане Јохнсон су се свађали, завршавајући радове на "Форсаге 8"

Колико деце данас има Вин Диесел? Три! Године 2010. дечак је рођен у породици, ау 2015. години још једна девојчица. Међутим, дугогодишњи четрдесет осам година глумац није журио да се ожени са његовом девојком. Међутим, која је разлика? Најважније је да су Вин Диесел, његова жена и деца срећни.

Вин Диесел се осмехује

Глумац Вин Диесел

Осмех дизелског вина

Вин Диесел у филму Блацк Холе

Снимљен из филма Балд Нанни са Вин Диеселом

Вин Диесел са цивилном супругом

Вин Диесел са својом ћерком

Вин Диесел са сином

Породица Вин Дизел