Биографија Вилл Смитха

Рођендан Вил Вилмета пада на 25 годинаСептембар. На тај дан је амерички глумац рођен 1968. године. Дечак је одрастао у једноставној породици. Смитова мајка је била наставница у једној од локалних школа, а њен отац је инжењер. Виллови родитељи раскинули су када је будући глумац био само тринаест. У тој доби је морао одрастати и снажно се ослањати на себе.

Наравно, засићена је биографија глумца Вилл Смитхауглавном чињенице његовог звезданог рада. Али, такође је вредно обратити пажњу његовом личном животу. У доби од 24 године, глумац се удала за шармантни Шири Зампино. Али његов брак је једва трајао три године, након чега су се млади пријавили за развод. Током свог времена заједно у породици Смит, рођен је дечак, који је добио име по оцу Виладру Цхристопхер Смитху ИИИ. Убрзо су га родитељи звали Треи. Након развода дечак је остао код своје мајке.

Други пут, Вилс Смит се удала две године каснијењегов пријатељ из дјетињства Јаде Пинкетт. У овом браку, глумац има двоје дјеце - сина Јаидена и кћерке Виллове. Својом другом супругом, глумац и даље живи, иако је било пар гласова око пара које су имале снажан утицај на однос између Јаде и Вилла. Породица Вилл Смитх више пута се појавила у биографији у одељку рада. Млађи син и кћер глумца чак су с њим деловали у филму, а његова супруга га увек прати у свим церемонијама и премијерама.

Каријера Вилла

Његова слава Вилл Смитх није зарадила у филмовима. По први пут његово име звучало је скоро читав свет, када је Смитх наступао у хип-хоп дуету 80-их. Тада је глумац први пут додељен награду Грамми као најбољи рап артист. Касније, Вилл је одиграо главну улогу у сензационалној серији "Принце оф Беверли Хиллс", након чега је његова личност постала позната у свим крајевима света.

види
  • Кански филмски фестивал 2017 - црвени тепих, церемонија отварања, звезда и филмски фестивал одела
  • Јаден Смит је донео резане дредове на Мет Гала 2017
  • Збогом, дредови! Вил Смит одсекао косу свог сина Јаден

Током своје каријере, Вил Смит је два пута номинован за Оскара, четири пута за награду Златни глобус. Данас, према часопису Форбес, глумац је највише плаћен на свету.

Вилл Смитх и његова друга супруга Јада Пинкетт

Вилл Смитх на церемонији доделе награда Оскар 2014

Вилл Смитх са својом првом супругом Схири Зампино и сина Треи