Биографија Анне Хатхаваи

Биографија Анне Хатхаваи није сложенаОкреће или гласне скандале. Ова девојка је вероватније да привуче њен талентовани глумачки и необичан изглед, а ни због чега се она упоређује са таквим глумцима као што су Јулиа Робертс, Аудреи Хепбурн и Јуди Гарланд.

Анне Хатхаваи у свом детињству и њеној глумачкој каријери

Девојка је рођена 12. новембра 1982. године у Њујорку на подручју Бруклина. Родитељи Анне Хатхаваи били су повезани са акционим окружењем, њена мајка је била глумица, а њен отац је био адвокат.

Прву емисију Анн Хатхаваи на екрану одржана је 1999. године"Бе иоурселф" у серији. Након тога, она је глумио у неколико година разне филмове студију "Дизни". Први део "Тхе Принцесс Диариес" и Анн донео је први велики успех глумцима, као и први популарност међу гледаоцима. У 2004. години је наставак "Тхе Принцесс Диариес:. Роиал Енгагемент" Скоро сви актери Енн Хетеуеи радови су били успешни, и добро оцењен од стране критике. Глумила је у филмовима као што су "Дзхеин Остин", "Брокебацк Моунтаин", "Рацхел Геттинг Марриед", "Тхе Девил Веарс Прада" и сјајно одиграла улогу мачке жене у филму "Тхе Дарк Книгхт Рисес".

Али највећи успех јој је донео улогу у мјузиклу"Лес Мисераблес" на роману истог имена Вицтор Хуго. Анне је играла улогу Фантине у њој и добила за њу Златни глобус, Осцар за најбољу помоћну глумицу, награду БФТА и Сцреен Ацторс Гуилд УСА.

Лични живот Анне Хатхаваи

Анне Хатхаваи око 5 година је у вези саИталијански бизнисмен Рафаелло Фоллиери. Међутим, ухапшен је због преваре и проневера средстава. Анн је такође била укључена у овај скандал, али је случај прошао само као сведок, а најаву јој није представљена.

види
  • Емили Ратјаковски се упоређује са Одри Хепбурн
  • Јулиа Робертс је заробљена без панталона
  • Јулиа Робертс је давала савјете о образовању близанаца Цлуни-а на емисији Еллен ДеГенерес

Након тога, Анн је започела везу са дизајнеромнакит Адам Шулман. 2012. године се пар оженио. Приватни живот Анне Хатхаваи је засенчен недостатком пар деце. Недавно су постојали извештаји да глумица очајно жели да затрудни, а она и њен супруг већ траже опције за усвајање детета.

Анне Хатхаваи је рођена 12. новембра 1982. године

Анне Хатхаваи се често упоређује са Аудреи Хепбурн

Анн Хатхаваи у једном од својих дебитантских филмова Како постати принцеза

Анн Хатхаваи има много филмских награда

Улога Фантини у филму Лес Мисераблес донела је глумицу Оскара

Анне Хатхаваи као женка мачка

глумица Анне Хатхаваи

Анне Хатхаваи са супругом

Анне Хатхаваи