Северозапад - кћи Ким Кардасхиан

Кћерка Ким Кардасхиан је права мода. Девојка у својим двогодишњим годинама обожава обућу, бојење и ношење обуће скоро као мајка.

Свакако, такве навике маленог детета неУспели су да побегну из опадања око папаразија. Ким Кардасхиан је била оптужена за лоше гледање њене ћерке, а такве неугодне ципеле могле би оштетити здравље њеног првог рођака.

За шетњу попут лопте

Као доказ, секуларни посматрачинеколико фотографија узима се од шетње трудног Ким са супругом и ћерком Севером. Они јасно виде разлику између Ким и Север. Звезда реалити схова је обучена у удобне ципеле и одећу, а девојка личи на малу вилу. На северу је обучена лака хаљина и ципеле, управо као принцеза бајке.

Међутим, репортери су били срамни због "без дјетета". У тој доби такве ципеле могу проузроковати погрешно формирање дететовог држа и држања.

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Ким Кардасхиан се придружила листи славних,који су оптужени за погрешан однос према здрављу детета. Истовремено је и кривица за јавност Цатхи Холмес, након што је Сури у три године објављена у ципелама са штиклама.

</ ТР>

Ким Кардасхиан са дјететом у шетњи

Озлијеђене ципеле сјеверозападне пете

Хаљина и ципеле стварне принцезе