биографију Кире Најтли

Позната глумица Кеира Книгхтлеи рођена је у близиниЛондон у градићу Теддингтон 26. марта, 1985. године. Родитељи су такође познати глумци, који су већ имали сина, ћерку, пре трудноће имала договор. У крајњој линији је да Книгхтлеи мајка је морала да прода своју игру, а ако успе, онда се породица ће бити друго дете. Очигледно, опклада је победио.

Због тога што је породица Кире Најјли била сроднауметност позоришта и биоскопа, није изненађујуће што ју је занимала каријера глумице из младости. За добро школовање, родитељи су ангажовали Киреа агента, а у доби од 7 година добили су своју прву улогу. Али глумица је стекла популарност и славу 2002. године, када је играла једну од главних улога у филму "Плаи ас Бецкхам". Од тада, њена слава расте сваке године. У текућој тридесетој години, Кеира Книгхтлеи је два пута номинирала за Оскара.

Висина и тежина Кеире Книгхтлеи

Поред његове занимљиве биографије, ЦирусКнигхтлеи такође има висок раст и малу тежину. Глумица је порасла на 170 центиметара и истовремено тежи 55 килограма. Вероватно, није вредно напоменути да је девојка витка фигура, са дугим ногама и елегантним струком. На крају крајева, такве ствари су једноставно очигледне.

Лични живот Кире Книгхтлеи

Сви романи Кеире Книгхтлеи били су дуги. Не може се оптужити за мржњу и несмотреност према мушкарцима. И, ипак, то је постало велики плус за глумицу. Први однос Кира био је са глумцем Џејми Дорнаном и трајао је две године. После, на сету филма "Понос и предрасуде", Најтли се састао са Рупертом Пријатељу. Њихов савез трајао је пет година. Гласине су почеле да циркулишу о ангажовању младих глумаца, када су 2010. године најавили њихово раздвајање.

види
  • Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона
  • Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја

Својим будућим супругом, музичар Јамес Вригхт Кеира Книгхтлеи се састао 2011. године. Две године касније, пар је одиграо венчање, ау мају 2015 рођена је кћи са глумцима.

биографија Кире Книгхтлеи1

биографија Кира Книгхтлеи2

биографија Кира Книгхтлеи3

биографија Кира Книгхтлеи4

биографија Кира Книгхтлеи5

биографија Кире Книгхтлеи6

биографија кира наитли7

биографија Кира Книгхтлеи8

биографија Кире Книгхтлеи9