Кери Книгхтлеи'с кћи Едие

Позната холивудска глумица Кеира Книгхтлеиконачно су одлучили показати својим обожаватељима своју тримесечну бебу по имену Едие. Звезда циклуса филмова о пиратовима из Кариба 31. августа прошетала се улицама Њујорка у друштву своје мајке и љубазног супружника. Судећи по фотографијама, Кира апсолутно не обраћа пажњу на клик камере бројних папаразија који нису могли пропустити такву паметну информативну прилику.

Мала кћер Кира и њен супруг Јамес Раисондобила је пуно похвала од корисника интернета. Дете на фотографији изгледа мирно, задовољно и веома дирљиво. Само немогуће гледати у лице Едија без емоција.

Заједно са младим родитељима, Кириина мајка је такође изашла на шетњу, која је посебно дошла код ње како би се побринула за унуку.

Кеира Книгхтлеи: "Мајчинство је очаравајућа емоција!"

Кира Најтли је недавно отворено одговорилапитања новинара Еллеа ​​о првом искуству материнства. Приметила је да је љубав новорођене кћерке нешто запањујуће. Признала је да је практично будна, али у исто време налази снагу да проведе много времена са својим дететом!

види
  • Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона
  • Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја

Музичар Џемс Рајтон и глумица Кеира Книгхтлеисматрају се да су прилично затворени пар. Не воле да рекламирају свој лични живот, нарочито вијести о Кира-овој трудноћи појавиле су се у медијима прилично касно, као и информације о рођењу Еддие-ове бебе.

Кира Книгхтлеи, њена мајка, кћерка Едие и супруг Џејмс Рајтон

Кеира Книгхтлеи, њена мајка, муж Јамес Раитон

Кеира Книгхтлеи са колицима

Кира Книгхтлеи, Едие

Кеира Книгхтлеи и њена мајка у шетњи са бебом

Кеира Книгхтлеи и њена мајка на шетњи са бебом Еддие