Давид и Вицториа Бецкхам

Синдикат Давид и Вицториа Бецкхам се сматра једним од најјачих и најсрећнијих међу звездним паровима. Током година су показали идеални однос према другима.

Викторија и Давид Бецкхам - љубавна прича

Почео је роман Вицториа Адамс и Давид Бецкхам1997. У то доба, оба супружника су већ била популарна - Викторија успешно певала у групи Спице Гирлс, Давид је играо за фудбалски тим "Манцхестер Унитед". Њихов састанак се догодио на фудбалском мечу. Викторија није тражила Давида за аутограме, која га је много изненадила, али је написала свој број телефона на картици, која, иначе, и даље држи. Он је, пак, упркос чињеници да је сањао да се упозна са солистом популарног бенда, могао само да се представи. Љубав је избила на први поглед и односи су се развијали брзо.

Годину дана касније, након што су се упознали, звезда најавила свој ангажман, а ускоро венчати.

Љубавна прича се наставља и данас - у 2015. години пар ће прославити 16 година од венчања.

Вјенчање и деца Вицториа Бецкхам и Давид Бецкхам

Свечана венчања догодила се у јулу1999. Вјенчање Давид и Вицториа Бецкхам одржано је на краљевској скали у једном од дворца у Даблину. Тренутно Давид и Вицториа Бецкхам имају 4 дјеце:

  • у време венчања већ су имали сина Бруклина;
  • 3 године касније појавио другу бебу - Ромео Дзхеимс;
  • Сон Цруз је рођен након кризе коју је породица доживјела 2003. године - неспоразум о двоје је због скандалозних гласина о издаји Давида са помоћником Ребецца Луз;
  • Године 2011, Бецкхам је родила ћерку Харпер Севен, очаравајуће дјевојчице, врло сличног као и мајка.

Колико ће дјеце из Давид и Вицториа Бецкхам имати, они сами не могу рећи. Звезде кажу да док нису против петог бебе.

Фотографије су Вицториа и Давид Бецкхам честоПојављују се на страницама модних часописа - пар изгледа веома хармонично, воли да се облачи у истом стилу и поставља пред камере. Често се види Вицториа и Давид Бецкхам са децом на модним ревијама - популарна мајка није напустила вокалну каријеру, већ је постала и дизајнер.

види
  • Данашњи Рођендани Бецкхамс Харпер Бекам
  • Зашто Бецкхамс кисс своју децу ... на уснама?
  • Давид и Викторија Бекхем прославила је 18. годишњицу брака

Пар за године породичног живота се догодио много путасвађе, неспоразуми, али они покушавају брзо да издрже, не надувавају слона из мете и побрину се за њихов однос. Једно од помирења је, на пример, завршило ре-вјенчањем, двоструким тетоважама са датумом венчања и натписом: "Све изнова."

Давид и Вицториа Бецкхам1

Давид и Вицториа Бецкхам2

Давид и Вицториа Бецкхам3

Давид и Вицториа Бецкхам4

Давид и Вицториа Бецкхам5

Давид и Вицториа Бецкхам

Давид и Вицториа Бецкхам7

Давид и Вицториа Бецкхам

Давид и Вицториа Бецкхам