Долце анд Габбана хаљину назван у част КЕИТ Миддлтон

Позната италијанска модна кућа Долце & Габбананазвао је једну од својих хаљина у част супруге наследника британског престола Кате Миддлетон. Сада свако може да купи одећу која је шивана искључиво за војвоткињо Кембриџа.

Извор инспирације

Насмејани и природни 35-годишњи Кеитх Миддлетонс правом се сматрало трендовским моделом у модном свету. Вриједно је да се војвоткиња јавља, јер њену слику у минутном детаљу сортирају полицама и копирају њени навијачи, који су одушевљени елегантним стилом Цатхерине. Дизајнери су сретни да сарађују с њом, јер свака одјећа коју носи војвоткиња Кембриџа, лети из својих колекција попут врућих колача.

Паметна слика

У септембру прошле године, Принце Виллиам и његова супругаотишла је у званичну посету Канади, где је недељу дана Кате успела да прошетају 14 комплета одјеће - од стриктних хаљина и свакодневних лова до вечерњих тоалета. Најбоља од њих била је призната хаљина из Долце & Габбана за 3545 долара.

Кате Миддлетон током посете Принцу Вилијама у Канаду

Кате Миддлетон током посете Принцу Вилијама у Канаду

Кате у сјајној смарагдној хаљини Долце & Габбана

Кате у сјајној смарагдној хаљини Долце & Габбана

Хаљина из Долце & Габбана

Зелена хаљина

У смарагдној одећи, која је допунила ципеле Л.К. Беннетт, наушнице са зеленим ониксом и Цартиер сатовима, посетила је Универзитет у Британској Колумбији Оканага у граду Келовни. Иначе, првобитно у миди-хаљину је био апликативни сат, али је Цатхерине замолила да је уклони.

Зелена миди хаљина са рупама на рукавима и златним дугмадима

Зелена миди хаљина са рупама на рукавима и златним дугмадима

Навијачи Војвоткиња били су спремни да се поставе како би допунили своју гардеробу хаљином као и њиховим омиљеним, али није било тамо. Испоставило се да је ушло у једну копију.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

У част инспиратора

Осам месеци касније, дизајнери Долце & Габбанаконачно чула молитве потрошача и објавила овај модел хаљина на продају. Обућа, названа Миддлетон, је шивана у две боје - млечна крема и сјајни смарагд и кошта 2757 долара.

Варијанта кате Миддлетон хаљине у млечној боји

Варијанта кате Миддлетон хаљине у млечној боји