Ким Кардасхиан и Кание Вест се забављали са својом кћерком Севером у Диснеиланду

Јучер је папараци успио направити много интересантнихслике. 36-годишњи телевизор Дива Ким Кардасхиан, био заробљен од стране фотографа у Дизниленду, где је забавно провести време са својим мужем и репера Кание Вест и модног дизајнера 3-годишња ћерка Нортх.

Ким Кардасхиан и Кание Вест са својом кћерком Севером

Ким Кардасхиан и Кание Вест са својом кћерком Севером

Води на атракцијама и једе штетну храну

Породица Кардасхиан-Вест воли да се забавља, иДиснеиланд је једно од омиљених места за боравак. Ово је постало познато прошле године у јуну, када је овај забавни парк изнајмљен за 3. годишњицу сјевера. Зато ни ни фотографи ни љубитељи овог звездног пара изненађени су изгледом Ким, Кание и њихове кћери у Диснеиланду. Као што се види на сликама, поред триничног звијезда, Кардасхианов пријатељ и дјеца, као и кћерка Цоуртнеи-а, Кимова старија сестра, забавила се с њима. Снимци из шетње познатих су се испоставили доста, и сви су врло живописни. Било је јасно како они, заједно са децом, скате, углавном на дјечјим атракцијама. Било је крупних кругова, летећих слонова и кружне ракете са ракетама. Међутим, већина обожавалаца била је задовољна сликама из "Смешних брда". И ако су уживали у Ким и Кание, мали север се толико плашио да је буквално стиснула у њену мајку.

Ким са својом дјевојком и дјецом скате у чашама

Ким са својом дјевојком и дјецом скате у чашама

Ким са децом и пријатељем на атракцији

Ким са децом и пријатељем на атракцији

Ким са девојком на ракети

Ким са севера на слону

Север се плаши вожње брзим вожњама

Север се плаши вожње брзим вожњама

Ким и Север

Ким и Север

Као што је претпостављено, након дугог клизања,неки учесници су одлучили да уједине. Ово се односи на Ким Кардасхиан и њеног пријатеља, који су себи купили слатку тубуле - омиљену теледиву деликатеса. Иначе, љубитељи Ким-а су одмах приметили да је Кардасхиан недавно био тешко ухватити након конзумирања хране. А ове слатке тубуле су испоставиле да су изузетак од правила, а не трајна навика. А то је због чињенице да је током трудноће Свети, који је остао код куће са бројним рођацима и дадиљаком, Ким постигао 30 кг, што је било тешко одбацити након порођаја. Упркос свему овоме, навијачи су били одушевљени што њихови омиљени иако на вријеме могу приуштити слатко задовољство.

Ким купује слатке штапове

Ким купује слатке штапове

Ким ретко може приуштити слаткише

Кание, Ким и њен пријатељ

Кание, Ким и њен пријатељ

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Кардашиан је испричала о својој исхрани

Још пре пола године, Ким је у интервјуима рекла да она не може приуштити ништа слатко. Ево речи у њеној изјави:

"За многе жене, на пример, за моју мајку илиЦоуртнеи, трудноћа је срећно време. Јели су шта желе и на било који начин нису утицали на њихову слику. Имам сасвим другу ситуацију. Не могу рећи да сам много појео кад сам чекао прво или друго дете, али као резултат тога сам стекао пуно тога. Сада се морате борити са вишком тежине, а знате, није лако. Имам јаку исхрану која ограничава унос једноставних угљених хидрата. Страшно је, јер стварно ми се свиђа слатко. "

Ким, Север у Диснеиланду

Ким, Север у Диснеиланду

Ким, Кание и Север

Ким, Кание и Север

Кание, Ким са пријатељицом и децом

Кание, Ким са пријатељицом и децом