Ким Кардасхиан катастрофално губи фоуловере у Инстаграму

Недавно излагање Ким Кардасхиан није ишлокоришћење њеног рејтинга у Инстаграму. Након што је мрежа приказивала своје легендарне "пете точке" без Пхотосхоп-а, љубитељи звезде почели су да се одјављују са своје странице у микроблогингу.

Исте фотографије

Статистика каже: Ким је изгубила 100.000 претплатника и овај процес се не може зауставити! Како објаснити такву промјену у статусу Куеен Инстаграма?

Ким Кардасхиан је веома узнемирен падом рејтинга

Ким је изгубила повјерење навијача

Жена репера Кание Вест је дуго била истинитазвезда интернета. Измислила је нове формате слика, изумео духовите потписе, објавила своје емоји, научила како зарадити милионе на свом микроблогингу.

Целулит је у свакоме

Али сада је престао под престанком Ким. Она је преузела и преузимала друге познате личности - Беионце, Селена Гомез. У Инстаграм улазе милиони ликова попут њихових фотографија.

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Ким се не смеје

Новинари верују: када је Ким ухваћен у превару, управо је изгубила повјерење својих бројних обожаваоца. Посматрајући своју слику са целулитом, фолери су разочарани. Ухватили су се да су све остале слике исправно ретуширане. Мит о Кимовом идеалном телу је уништен!