Карлие Клосс покушао на снимки на Мерилин Монро и Одри Хепберн у новој рекламној Сваровски

24-годишњи Царли Клосс - један од највишеПопуларни модели модерности. Од почетка 2016. године, Царли представља бренд Сваровски, са завидном константношћу која се појављује у оглашавању новог накита. Јуче је још један дио фотографија из Клосса представљен на Интернету. Овог пута модел се појавио пред публиком на слици легендарног Марилин Монрое и Аудреи Хепбурн.

Царли Клосс на слици Марилин Монрое у рекламирању Сваровски

Царли Клосс на слици Марилин Монрое у рекламирању Сваровски

Слике на слици Марилин су биле веома сочне

Како се приказују слике са сесије фотографије, на којимаЦарли се појавио на слици Монроа, креативни директор бренда Сваровски био је у стању да реализује своју идеју без икаквих проблема: да направи од Царли Марилин. Са фотографија, 24-годишњи модел посматра гледаоца као Доротхи Схав, хероину Монрое из слике "Господо преферира плавуше." Радити испред камера на моделу ставити ружичасту блузу са голим рамену и руком. Стил производа био је прилично занимљив, јер су брошеви из Сваровског поправили флоунцес који су били на рамену и струку. На занимљиву блузу додато је кратка равна црна сукња и ципеле са високим ципелама. Од накита, поред 3 брошуре, Клосс је могао видети пуно наруквица, наушница и прелепе огрлице. Ако се прича о снимању фотографије, онда би се слике могле видети само на Царлију, али и четири мушкарца који су окружили модел са свих страна, показујући јој разне декорације из нове колекције марке.

Царли Клосс на слици Марилин Монрое у рекламирању бренда накита

Царли Клосс на слици Марилин Монрое у рекламирању бренда накита

Марилин Монрое у филму "Господо преферирају плавуше"

У оглашавању Царлиа није пуцано

Снимак из фото сесије нове колекције Сваровски

Снимак из фото сесије нове колекције Сваровски

Клосс на слици Аудреи - изврсна класика

Фотографисање на слици Хепбурн-а одлучено је држатиу стилу слике "Доручак код Тифанија", у којој је легендарни Одри играо улогу Холли Голигхтли. Да би то урадила, Карли је затражено да седи за столом у кафићу где модел не би требало да пије само чај, већ се диви и украсима из Сваровског, испитивањем и покушајима. За рад са фотографима, Клосс је направио високу фризуру као Аудреи, у чувеном филму, а такође је ставио на модел велики накит који подсећа на оне који су били на Хепбурну током снимања "Доручак код Тифанија".

Царли Клосс на слици Аудреи Хепбурн у рекламама Сваровски

Аудреи Хепбурн у филму "Доручак у Тиффани"

Аудреи Хепбурн у филму "Доручак у Тиффани"

Царли Клосс на слици Аудреи Хепбурн ужива украшавање

Царли Клосс на слици Аудреи Хепбурн ужива украшавање

Креативни директор затражио је Клосс да пробају наушнице

Царли је веома слична легендарној глумици

Оглашавање нове колекције се испоставило веома лепо

Оглашавање нове колекције се испоставило веома лепо

види
  • Царли Клосс је спасио свет и отворио курсеве за програмирање!
  • Блеик Лаивли је објављен након рођења свог другог ћерке
  • Ирина Шејк је фотографирана за тајни пројекат из Лове Магазине

Клосс је коментарисао рад са брендом Сваровски

Након завршетка снимања фотографија, Царли је одлучила рећи неколико речи о томе како је радила са новом колекцијом бренда Сваровски:

"Стварно ми се свиђало представљање у таквомнеобичну фотографију. Главна идеја ове кампање за оглашавање нове колекције је модеран стил и безвременске класике. Да би постигао максималан ефекат, креативни директор Сваровски одлучио је да спроведе сцене из култних филмова у којима су играли Марилин Монрое и Аудреи Хепбурн. Мислим да смо успели да пренесемо ову идеју. Ово су глумице које нису предмет времена. Са својим сликама успели су да створе осећај лепих, јаких и самопоузданих жена дуги низ година. Био сам врло задовољан што сам пробао слике тих легендарних личности. "

Царли је волела да покушава на сликама Марилин Монрое и Аудреи Хепбурн

Царли је волела да покушава на сликама Марилин Монрое и Аудреи Хепбурн