Принце Виллиам и војвоткиња Кејт сада могу ... сликати

Као што знате, паметна и лепа Кате Миддлетон увек узбуђује узбуђење међу својим навијачима, а све што је повезано са њим, обично ужива огроман успех.

То је управо фактор креативностиумове издавачке куће Бустер Боокс, када су одлучили да издају добротворну књигу о боју под занимљивим именом "Цолор Ин Кате". Ова књига је продата пре 4 године, али из неког разлога пројекат није добио посебну резонанцу у штампи. Распрострањене масе и обожаваоци супруге наследника на престолу сасвим случајно су сазнали о томе. Блогер је посетио продавницу поклона у Кенсингтон палати и написао о чудесној књизи на његовој страници.

Кате и њена слика

Ако не намеравате ићи у Велику Британију, али ипак желите да набавите ово ексклузивно издање - нема ништа лакше. Свако може купити на Амазон веб сајту, постоји сувенир од 5,99 фунти.

Необични детаљи

Свако ко добије албум са цртежима,приказујући Кате Миддлетон, може лично да обоји принцезу. Књига поправља најпознатију фотографију војвоткиње из Кембриџа - илустрацију њеног богатог секуларног живота као супруге будућег монарха.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам су постали хероји за бојење деце

А ти легендарни лукови су многи: Кејт у Соломонска острва са својим супругом, познатог плеса у народној ношњи на Тувалу, у слици будућег краљице канадске каубоја родео, војвоткиња од Кембриџа посете краљица Велике Британије са шољом чаја у својим рукама ...

види
  • Кеит Миддлтон и друге краљевске чланови породице присуствовали су параду у част краљице Елизабете ИИ рођендан
  • Настава конфликт: Кеит Миддлтон подизање деце се не краља?
  • Принц Харри и Вилијам коментарисали су смрт њихове мајке принцезе Дајане

Страна боје-антистреса

Нема сумње да је херојина самаБоје-анти-странци вероватно због радости у сагледавању идеје о таквој публикацији. Из уста Принца Виљем, прошле године постало је познато да његова прелепа жена веома воли да проводи време са популарним бојама Сцотцх Јоханне Басфорд, који је буквално возио цео свет лудим.