Кеит Миддлтон освојио цео свој пут на церемонију БАФТА

Пре неколико недеља појавила се штампапорука да Војвода и војвоткиња Кембриџа неће моћи да присуствују церемонији БАФТА у Лондону. Међутим, данас мрежа има информације о којима су Кејт и Вилијам још увек присуствовали догађају, што је изазвало непријатан ентузијазам за све присутне.

Војвода и војвоткиња од Кембриџа

Војвода и војвоткиња од Кембриџа

Миддлетон је показао паметну оутфит

У чињеници да Кате има беспрекорни укус истил у одећи, било је могуће дуго времена погодити, пошто су све његове слике веома успјешне. Често је немогуће видети војвотину у дугим вечерњим хаљинама. Миддлетон преферира пословне слике за излазак из радова, али награда БАФТА је сасвим друга ствар.

Кате Миддлетон

Кате Миддлетон

Дакле, Војвоткиња Кембриџа, заједно са њомсупружник се појавио на догађају нешто касније, пошто је према етикети. Сви глумци и глумице окупили су се у сали краљевског Алберт Халла, као и они који су требали присуствовати презентацији фигурица Британске академије за филм и телевизију. За ове вечери, Кате је изабрала вечерњу хаљину од Александра МцКуеена, омиљеног бренда Војвоткиње. Обућа је направљена од црне тканине са цветним натписом. Посебна карактеристика хаљине, која одмах није ударила у очи, била је вештачка комбинација два идентична материјала у стилу: на врху су били мали цвјетови, а на дну - велики букети. Ако говоримо о стилу хаљине, онда је направљен у вечерњим стиловима: чврсти корзет је глатко прошао у сукњу и био је подељен црном траком. Сукња је направљена од три пруге, присборенних и шивених заједно.

Кате је демонстрирала хаљину од Александра МцКуеен-а

И сада хоћу да кажем неколико речиприбор. О наушницама са дијамантима које се могло видјети на Миддлетону, практично нема ријечи, осим што је поклон од принца Виљема, али наруквица има врло интересантну историју. Украшење које је украшавало десну руку Кате није ништа друго до омиљени украс Елизабете ИИ. Ово је први пут у историји када је краљица дозволила некоме да носи наруквицу.

Наушнице са дијамантима - поклон од принца Виљема

Наушнице са дијамантима - поклон од принца Виљема

Ова декорација је направио Пхилип Антробус1947. Садржи дијаманте који су уклоњени из тиара принцезе Алице, мајке Филипа. Војвода из Единбурга представила је Елизабету ИИ овом декорацијом као свадбени поклон и још увек се верује да их краљица много вреднује.

Кате носи наруквицу краљице Елизабет

Кате носи наруквицу краљице Елизабет

Наушнице са наруквицом изгледају веома хармонично

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Кате и Вилијам - прва посета церемонији доделе награда

Сви не знају да је војвода Кембриџаје од 2010. председник британске Академије за филмску и телевизијску уметност. Често су он и његова жена учествовали у добротворним догађајима ове организације, али при испоруци кипета - по први пут.

Аманда Бури, директор свечаности БАФТА, која је, инцидентно, пратила Кејт и Вилијам на догађају, рекла о њима:

"Војвода и војвоткиња Кембриџа су наши велики обожаватељи. Част нам је да их примимо на церемонији доделе награда. Драго нам је да их овде поздравимо. "

Кате Миддлетон и Принце Виллиам са извршним директором БАФТА, Амандом Берри

Кате Миддлетон и Принце Виллиам са извршним директором БАФТА, Амандом Берри

Кате Миддлетон и Принце Виллиам у аудиторијуму

Кате Миддлетон и Принце Виллиам у аудиторијуму

Кате је веома волела слику