Отисци Уилиам и Кеит Миддлтон присуствовао конференцији у Цхандос Хоусе

Британски монархови не престају да воленавијача и држављана Велике Британије у јавности. Очигледно, ове седмице не очекује се један занимљив изглед Катеа Миддлетона и Принца Виљема у јавности, јер је сада у Британији Веек оф Ментал Хеалтх, чији се пропагандни третман активно ангажују.

Кате Миддлетон и Принце Виллиам

Кате Миддлетон и Принце Виллиам

Касна посета Цхандос Хоусе

Да би коментарисао важностапелује на психологе у присуству здравствених проблема, као и да прича неке поучне приче о животима људи, организована је конференција у Цхандос Хоусе-у. Учествовали су не само војвода, војвоткиња Кембриџа и доктори, већ и новинари, писци и људи који су некако повезани са менталним проблемима.

Кејт и Вилијам присуствовали су конференцији у Цхандос Хоусе-у

Кејт и Вилијам присуствовали су конференцији у Цхандос Хоусе-у

Његов говор на конференцији, принц Вилијам започео је овим речима:

"Први пут сам наишао на чињеницу за коју бринемментално здравље је веома важно када је почео да ради као пилот хеликоптера у Спасилачкој служби. Тамо сам видео много различитих случајева, где је помоћ терапеута била од примарне важности. Осим тога, пуно ми је рекао мој менаџер. Уверио ме је да ментална болест није ништа мање опасно него физичка. "

Принце Виллиам

Принце Виллиам

Након тога, Вилијам је наставио свој говор, обраћајући се писцима и новинарима:

"Вероватно, сада су многи од вас изненађени,Зато ја увек кажем о нашој психи, јер писање о томе није интересантан. Али уверавам вас да је, упркос чињеници да је овај проблем спада у категорију малообсузхдаемих, веома је важно. Могу вам дати стотине примјера гдје људи из "под ризиком" - незапослени, доживљава душевне патње, бескућници нису могли да се носе са проблемом у главу и узео своје животе, али физички су били потпуно здрави. Ово је веома тужно. Морамо да разговарамо о томе увек и свуда. Потребно је покренути проблем неизјашњавања. Научити људе да говоре о својим свакодневним бригама и да траже правовремено помоћ од стручњака. "

Виллиам је објаснио зашто је ментално здравље важно

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Кате је изгледала веома необично

На догађају, Миддлетон ово није рекаони реч. Гледала је само свог мужа и подржавала га на сваки могући начин. Кејт се појавила на конференцији у необичној одећи: светло црвено одело од бренда Осцар де ла Рента. Био је занимљив јер је сукња имала убрзан облик, а јакна је била скраћена, са баскијом испод ње. Слика војвоткиње допуњена црним ципелама и истом бочном квачилом.

За вечерње вече Кате Миддлетон изабрала је костиме Осцар де ла Рента

За вечерње вече Кате Миддлетон изабрала је костиме Осцар де ла Рента

Кејт и Вилијам напусте догађај

Кејт и Вилијам напусте догађај