Кћи Ким Кардасхиан и Кание Вест ће постати лице колекције дечије одеће

36-годишњи Ким Кардасхиан има свугде времена: бити један од првих у погледу броја претплатника у друштвеним мрежама, ангажовањем у онлине игрицама и производњом Кимоји, бити иноватор у области моде и додатне опреме за одрасле. Међутим, очигледно је да се чини да то није довољно и одлучила је да направи дечију одјећу.

Ким Кардасхиан је одлучила направити одјећу за дјецу

Презентација колекције дечије одеће

31. јануара навијаче породице Кардасхиан-Вест чекаоизненађење. Ким се појавила на њеној страни у Снапцхату и поставила неке слике са својом кћерком Севером. Девојка је била обучена у кратку хаљину, од тканине са паиллетима, од боје лимуна. Слика је употпуњена жутим капутом овчијег мантила, црним и белим патикама и белим чарапама.

Северозапад

Северозапад

Ким је подијелила са претплатницима чињеницу да је тешко фотографисати Север, јер је врло жива дјевојчица. Ево како је Кардашијан описао заједнички рад:

"Током времена које је Север покушао позирати, јаупитао моју ћерку питања о томе која боја хаљина и шта то ради, да ли је Север модел, итд. Било је мало одвратно и могао сам да ухватим праву угао. "

Северна женска девојка

Северна женска девојка

На крају, Ким је написао ове речи:

"Кание и ја представљамо колекцију децеодећу која ће ускоро бити у продаји. Север нам је помогао на сваки могући начин. Изабрала је тканине и саветовала боје које јој се заиста допало. Мислим да је њен отац. Север, имамо прави модел, зар не? Радуј се, ћерка, ово је прва заједничка колекција ваших татица и мумија! ".

Север - прави модел

Север - прави модел

Север ми је рекао које су њене омиљене боје

Север покушава да позира

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Ким и Кание покушавају пробити у модни мод

Вероватно ће многи бити заинтересовани да то знајуКардашијан и Кание већ су учествовали у производњи дечије одјеће у 2014. години. Истина, онда је то дело читаве породице и, као што је Ким раније признао, главни дизајнери у њој били су њене сестре - Цхлое и Цоуртнеи. Они су дошли до таквих модела, који су их одмах купили родитељи.

Прва колекција је створила цела породица Кардасхиан

Прва колекција је створила цела породица Кардасхиан

У овој колекцији учествују само супружнициКардасхиан Запад и рећи унапред колико ће бити од интереса за потрошаче - је веома тешко. Јер сви знамо да је колекција одеће Рибља Цорба Иеези Сезона 4, са којим је дебитовао пре шест месеци, није успео и наћи позитивне критике од стране стручњака у свету моде.

Колекција Иеези Сезона 4 није волела стручњаке у моди

Колекција Иеези Сезона 4 није волела модне стручњаке