Ким Кардасхиан, поново је опљачкана

36-годишња телевизија и интернет звезда КимКардашијан се и даље не може поздравити са пропустима који јој чекају у животу. Током протеклих 3 месеца, жена је страдала пуно стреса након што је опљачкана у Паризу и почела је да води свој уобичајени начин живота, јер је јуче вечерас поново имала несрећу.

ким кардасхиан

ким кардасхиан

Пљачка у продавници Ким Кардасхиан

Данашње новине су изашле са насловом на насловној страни: "Напали су ДАСХ бутик". Ови фанови који прате не само лични живот звезде, знају да продавница припада Киму.

Један од полицајаца у Лос Анђелесу, који је радио у ноћи пљачке, коментарисао је ситуацију

:
"Позив на сајт је примљен почетком треће ноћи. Речено је да се девојка пробила у продавницу, са тамном бојом коже, око 30 година. Посебна карактеристика нападача била је обријана глава. Није имала оружје. Према њеном понашању, могла би се закључити да је у продавници била доста добро оријентисана. Жена је брзо преузела робу за више од 1600 долара и напустила продавницу где је чекала сребрни аутомобил. За воланом аутомобила био је човек који се није могао видети ноћу. "

У продавници у тренутку инцидента дошао је посјетилац којем је полиција испитивала. Човек је видео како је дошло до пљачке, па је описао шта се дешава:

"Све је било врло брзо. Ја одмах нисам схватио да је бутик опљачкан. Жена је узела нешто са полице и тихо отишла. Нико је није задржао. "

Ким је обавештен о пљачкању

види
  • Ким Кардасхиан, је збунио јавност са својим необичним у погледу нагла одела
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди

Ким још не коментира пљачку

У кући 36-годишњег Кардасхиан-а, након што је полиција стигла на место злочина, одмах је позвана. Стражари наредбе обавестили су газдарицу да су били нападнути и опљачкани на ДАСХ-у.

Док Ким не коментарише шта се десило, али Цхрис Јеннер је признао да је веома забринута због своје ћерке. Могло је само да га уклони из стања аларма, као опет пљачку.

Подсетимо, на Фасхион Веек у Паризу, 36-годишњакаКардасхиан су нападнути од стране два човека у луксузној хотелској соби. Из броја изгубљених накита за милионе долара, а сродне Ким је пронашао у купатилу. После 3 месеца, полиција је отишла на траг осумњичених, а сада су ухапшени. Вођа групе био је 70-годишњи становник француске престонице, а његови саучесници били су мушкарци од 23 до 60 година. Верује се да су сви подаци о кимовим покретима дали пљачкашима возач телевизијског аутомобила, који је Кардашиан ангажовао по доласку у Париз.

Ким Кардасхиан и Кание Вест су до сада одбили да коментаришу пљачку продавнице

Пљачкаши инцидента са Кимом у Паризу већ су ухапшени

Пљачкаши инцидента са Кимом у Паризу већ су ухапшени