Ким Кардашиан отишао је на балет: дуксерица са "заставе Совјетског Савеза" и бицикли

Чини се да је у Кание-Кардасхиан породичном животу почео животна иуљи да се боље. Ово се може проценити по томе како је дошла звезда породице. На Бадње вече, 36-годишња Ким са супругом Кание и ћерком Севером посјетила је балет Тхе Нутцрацкер, коју је представила позната трупа Лос Ангелес Баллет Цомпани.

Ким наставља изненадити јавност

За 2 месеца изолације многи навијачиТелевизијске звезде су већ почеле да заборављају да правила света моде за Кардасхиан нису написана. А ако многи мисле да је Ким дошла на балет у некој луксузној хаљини, чак и ако је била "гола", погрешили су.

Кание Вест и Ким Кардасхиан са ћерком Север

Кание Вест и Ким Кардасхиан са ћерком Север

Теледива није променила свој омиљени стили обучени за догађај без много патоса. Ким је показала огромну црвену капуљу са чекићем и српом на рукаву, сребрним бициклом који је био једва видљив и чизмама високе чврстиће са шипком. Шминка је направљена у природним тоновима, а коса је једноставно растворена. Узгред, хоодиес - омиљена одећа и њен мушки репер-модни дизајнер Кание Вест, који он нуди у својим новим колекцијама у разним варијацијама, а онај који носи Ким није био његов. Како пронаћи новинаре, аутор црвених џемпера је бренд Ветементс, који је заједно са руском модном кућом СВМосцов створио овај "шарм".

Што се тиче Каниеа, он није заостајаосупруга. У позоришту, Запад се појавио у црној дуксерици, спортским панталонама и патике. Слика репера допуњена је двема огромним златним ланцима са привесцима и капом. Север се облачио за игру у црној хаљини, а девојчица је уклоњена у 2 удубљења.

Дуксерица, бицикли и полу-чизме - избор Ким за балет

Кание је била обучена у уобичајеном стилу

Иначе, Ким, Кание и Нортх у балету нису били самипознате личности. Њима су се придружили чланови породице Кардасхиан, 37-годишња Кортни и њена ћерка Пенелопе. Као што многи знају, најстарија од познатих сестара се не разликује у експериментима на сликама и стога се појавила пред новинарским објективима у мирној црној хаљини на поду.

Цоуртнеи Кардасхиан и њена ћерка су такође посјетили балет

Цоуртнеи Кардасхиан и њена ћерка су такође посјетили балет

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Навијачима се није допало избор Ким-а

Сви знају да 36-годишњи Кардашијан можехвали милионску војску навијача, али то не живи увијек у теллиу. Пешачење на балет је мешовити утисак о навијачима, а они су били подељени у 2 табора. Први, који је снажно подржао славу, писао такве поруке на друштвеним мрежама: "На крају, Ким је вратио! Пропустио сам је! "" Ја не разумем избор одеће у позоришту, али је Ким "," Ким и Рибља, драго ми је да те видим! Ким је обучен необично, али ми се свиђа! ", Итд.

Али још један део фанова је већ писаонепријатан речи да се обрати звезду: "Ким се видели сте у огледалу? То је позориште, док сте у велосипедках ... "," Дукс из "заставе СССР" - је то веома чудно, "" Мислио сам да после пљачке Ким осећа, али где. Овај излаз је показало да проблеме у глави и отишао ", итд

Породица Кардашијан-Запад се поново појавила у јавности

Северозапад и њена девојка гледају балетне плесачице